#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Lasati Pamantul sa respire!, au cerut elevii ecologisti din Campeni

Lasati Pamantul sa respire!, au cerut elevii ecologisti din Campeni

Revista nr. 24 | 26-03-2010 | Alexandru Mitchievici

Pentru a marca Ora Pământului, Şcoala cu clasele I-VIII din Câmpeni a organizat astăzi un marş în centrul oraşului. Această oră va fi sărbătorită sâmbătă, 27 martie, în toată ţara, în intervalul orar 20.30-21.30.
Ora Pământului a devenit cea mai amplă acţiune de prevenire a schimbărilor climatice din întreaga istorie. Participarea la Ora Pământului (Earth Hour) este o oportunitate pentru toţi cei responsabili (sau care ar trebui să fie responsabili) de a-şi uni forţele şi de a transmite astfel un mesaj comun şi pentru a face faţă schimbărilor climatice şi tuturor problemelor cu care Planeta se confruntă.
Elevii din clasele V-VIII din Câmpeni se alătură astfel  locuitorilor Planetei care participă la această acţiune şi răspund apelului adresat fiecărui locuitor al lumii.
Responsabilii proiectului de la şcoala amintită sunt prof. Liliana Lazăr, prof. Doina Borlea, psiholog Doina Gligor, informatician Anada Buda, prof. Simona Boncuţiu, prof. Ioana Ancău, prof. Ioana Goia, prof. Simona Trifuţ.


Lasati Pamantul sa respire!, au cerut elevii ecologisti din Campeni
Taguri:lasati, Pamantul, sa respire, au cerut, elevii, ecologisti, Campeni, Earth Hour

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>