#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
In Postul Pastelui, o expozitie de icoane la Sebes

In Postul Pastelui, o expozitie de icoane la Sebes

Revista nr. 24 | 26-03-2010 | Alexandru Mitchievici

Joi, 25 martie. O zi specială la Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeş, unde circa 70 de artişti au fost prezenţi într-o expoziţie de icoane. Expoziţia vine să aducă un dram de căldură spirituală cu câteva zile înainte de Paştele ortodox care în acest an coincide cu cel catolic, pe 4 aprilie.
Organizată de Dori Susan de la Atelierul de Pictură „Isabelle Art” din Sebeş, expoziţia reuneşte copii din Sebeş, Alba Iulia şi Aiud alături de câţiva locatari de la Căminul de Persoane Vârstnice din Sebeş.
Copiii provin de la Atelierul de icoane pe sticlă de la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud, copii care studiază la „Isabelle Art” şi de la Alba Iulia.
Expoziţia este realizată de Centrul Cultural „Lucian Blaga” si Atelierul de Pictură „Isabelle Art”, şi poate fi văzută zilnic între orele 9.00-12.00 şi 14.00-17.00.
Vernisajul a avut loc, joi, de la ora 17.00, în prezenţa unui public foarte numeros - printre cei prezenţi s-a numărat şi Adrian Bogdan, viceprimarul oraşului Sebeş.


In Postul Pastelui, o expozitie de icoane la Sebes In Postul Pastelui, o expozitie de icoane la Sebes In Postul Pastelui, o expozitie de icoane la Sebes In Postul Pastelui, o expozitie de icoane la Sebes In Postul Pastelui, o expozitie de icoane la Sebes In Postul Pastelui, o expozitie de icoane la Sebes In Postul Pastelui, o expozitie de icoane la Sebes
Taguri:inaintea, Postul Pastelui, o expozitie, icoane, Sebes, Dori Susan, Centrul Cultural, Lucian Blaga

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>