#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Marcela Daramus, noul inspector scolar general al ISJ Alba

Marcela Daramus, noul inspector scolar general al ISJ Alba

Revista nr. 281 | 19-03-2015 | Alexandru Mitchievici


Profesoara Marcela Dărămuş, PSD, a câştigat concursul pentru şefia IŞJ Alba. Marcela Dărămuş (care până acum a fost adjunct al inspectorului general) îl înlocuieşte pe Dorin Sandea, un adevărat dinozaur al Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba.


Concursul a avut loc la Bucureşti, iar Marcela Dărămuş, a învins-o pe liberala Elena Ignat - director al Şcolii Gimnaziale Avram Iancu din Alba Iulia şi fost inspector şcolar general adjunct. Elena Ignat a contestat rezultatul deja...

De remarcat că în concursul pentru şefia IŞJ Alba a mai fost un profesor liberal (Camelia Dumitrean, de la Cugir), care a fost scoasă din joc... pe motiv că nu şi-a completat corect actele medicale necesare la dosarul de concurs.

Dar iată ce scria în urmă cu câteva luni, la începutul Anului Şcolar, profesoara Marcela Dărămuş, evident pe facebook: „Doresc să vă felicit solemn cu prima zi de şcoală! Pentru orice om această zi reprezintă un eveniment important în viaţa sa, de care îşi va aduce aminte peste ani. Se spune că profesorii sunt cei de al doilea părinţi, aşa că şcoala joacă un rol imens în educarea şi pregătirea unui om pentru viaţă. Vă felicit pe toţi şi vă doresc doar sănătate, reuşite în toate, performanţă şi posibil puţin noroc!” (diacriticile le-am pus noi, cu bunăvoinţă).
 
 
Taguri: Marcela Daramus, noul, inspector, scolar, general, ISJ Alba, Dorin Sandea, Elena Ignat

Ratari

Criticisme (2)

isj
20-03-2015
Nu te mai poti scapa de Sandea ca de Ilici...!!!
Raspunde
Ioan
20-03-2015
`profesorii sunt cei de al doilea părinţi`??? :)
Raspunde
 
ioo
20-03-2015
ce ,,logica`` are d-na care va conduce invatamantul jud, Alba!!! Cu astfel de exprimari ce demonstreaza gandirea incalcita cum sa nu reuseasca la concursul pentru ocuparea postului de inspector general?

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>