#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
15 martie, un nou protest impotriva formaldehidei la Sebes

15 martie, un nou protest impotriva formaldehidei la Sebes

Revista nr. 280 | 13-03-2015 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 15 martie 2015, locuitorii din Sebeş vor ieşi din nou în stradă împotriva firmei austriece Kronospan de la Sebeş.


Întâlnirea va avea loc începând cu ora 16.00, în incinta Casei de Cultură „Lucian Blaga” din Sebeș.

„Organizatorii fac apel la cei care vor participa să nu răspundă eventualelor provocări venite din partea unor persoane prezente cu scopul de a împiedica desfășurarea în condiţii bune a evenimentului. Pentru ca discuţiile sa se desfășoare normal și pentru a vă putea aduce la cunoștinţă tot ceea ce s-a petrecut de la primul protest până acum, vă rugăm să contribuiţi fiecare la păstrarea calmului pe toata durata întâlnirii prin ignorarea a tot ce înseamna instigare sau provocare”, spun cei de la ONG PrimaNatura şi Grupul de Iniţiativă Civică Sebeș.

În ultimele săptămâni „o anumită parte a presei” (vorba vine „presă”) a dus o campanie mincinoasă, de discreditare a liderilor manifestanţilor anti-formaldehidă de la Sebeş.
 
 
*Este al 8-lea protest duminical ecologist la Sebeş în 2015. Ultimul protest a avut loc în 22 februarie 2015, iar în 1 martie sebeşenii au protestat la Alba Iulia, la sediul APM Alba şi la Prefectura Alba...
 
 
 
 
Taguri: 15 martie, protest, formaldehida, cancer, Sebes, Kronospan, Kronochem

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>