#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Gabi Plesa va fi numit oficial viceprimar intr-o sedinta a Consiliului Local Alba Iulia

Gabi Plesa va fi numit oficial viceprimar intr-o sedinta a Consiliului Local Alba Iulia

Revista nr. 280 | 09-03-2015 | Alexandru Mitchievici


Liberalul Gabriel Pleşa va fi investit în funcţia de viceprimar în şedinţa Consiliului Local Alba Iulia din 12 martie 2015. Pleşa îl înlocuieşte pe viceprimarul demis Dorin Şerdean, reprezentant al PP-DD-ului, care va rămâne pe postul de consilier local.


Reamintim: În şedinţa din 20 februarie consilierii locali au decis demiterea viceprimarului Dorin Şerdean din motive... pur politice. Dar numirea noului viceprimar a fost imposibilă din cuaza absenţei viceprimarului demis, care era plecat în concediu în Dubai.

Dorin Şerdean fusese numit viceprimar în 2012, după ce consilierii PDL-PP-DD l-au mătrăşit pe viceprimarul liberal Simone Albani.

În acest fel Noul PNL are la Alba Iulia funcţia de primar (Mircea Hava) şi cei doi viceprimari (Paul Voicu şi Gabriel Pleşa), iar la Consiliul Judeţean Alba funcţia de preşedinte (Ion Dumitrel) şi cei doi vicepreşedinţi (Alin Cucui şi Florin Roman).

Gabriel Pleşa este om de afaceri, iar din 2013 a preluat funcţia de director al Electrica Serv Alba Iulia. Prin numirea în funcţia de viceprimar, Gabriel Pleşa se va retrage de la şefia Electrica Serv Alba Iulia.

Pleşa este liderul consilierilor PNL din Consiliul Local Alba Iulia. El s-a născut la 11 octombrie 1966 la Alba Iulia, fiind unul din copiii arhivistului Ioan Pleşa.
 
 
Foto: iunie 2012

 

 

 

Taguri: Gabi Plesa, numit, oficial, viceprimar, sedinta, extraordinara, consiliul, local, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>