#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Dorin Serdean asteapta cuminte numirea noului viceprimar

Dorin Serdean asteapta cuminte numirea noului viceprimar

Revista nr. 278 | 24-02-2015 | Alexandru Mitchievici


Viceprimarul demis a venit din Dubai, unde s-a bucurat de câteva zile de concediu legal.


Nu foarte vesel, Droin Şerdean a susţinut marţi, 24 februarie 2015, o conferinţă de presă în care s-a plâns de jocurile perfide care au dus la „mazilirea” sa din funcţia de viceprimar, dar şi de presa locală care nu l-a menajat deloc, supărându-i astfel pe părinţii săi.

Şerdean s-a plâns de titlurile apărute în presa locală în privinţa sa.

Dorin Şerdean (care deţine funcţia de preşedinte al PP-DD Alba) a fost demis de consilierii locali în şedinţa Consiliului Local Alba Iulia din 20 februarie 2015. Şerdean a lipsit de la şedinţa respectivă şi nu a putut fi înlocuit de consilierii Noului PNL, care au pregătit şi un nume pentru funcţia de viceprimar: Gabriel Pleşa, consilier local al vechiului şi noului PNL.

Întrebat ce a făcut în Dubai, Dorin Şerdean a declarat: „Am fost în concediu, nu am fost pe bani publici… Am împărţit calendare şi am propus două expoziţii la care am invitat directori de bancă şi oameni de afaceri din Dubai. Este vorba de expoziţii din domeniul comercial-turism. Reamintesc, în momentul în care am fost în Dubai eram încă viceprimar al oraşului Alba Iulia, aşadar invitaţiile făcute de mine erau oficiale”.

În Dubai Dorin Şerdean a văzut şi două meciuri disputate de Simona Halep, care tocmai a câştigat openul internaţional...

Dorin Şerdean nu pare un politician veritabil în stare să mănânce broaşte pe burta goală: „Acum în ultimele zile m-am liniştit, m-am tăbăcit, dar aţi făcut rău (n.a. – ziariştii) părinţilor mei când aţi spus: „Dorin Şerdean a fost zburat din funcţie”… în ziua în care încă nu am fost înlocuit. Parcă era horoscop… A început postul Paştelui, a fost Duminica Iertării, eu v-am iertat (cu referire la ziarişti)”.

Dorin Şerdean a adus o hârtie igienică pe care a dorit să o transmită unui ziarist de la Unirea, care a îndrăznit să scrie despre el că „va fi zburat de la Primărie”, dar s-a răzgândit…

Întrebat dacă regretă că nu s-a înscris în ACL când i s-a propus, Dorin Şerdean a delarat: „Nu regret nimic. Viaţa nu se încheie acum, e prima zi din restul vieţii mele”.

În privinţa unei viitoare candidaturi la funcţia de primar al oraşului Alba Iulia, Şerdean a răspuns sec: „E prematur”.

Dorin Şerdean a amintit ziariştilor o întâlnire politică care s-a produs chiar înainte de plecarea sa în Dubai: „Viceprimarul Paul Voicu mi-a spus: „Hai până la şeful”, dar eu nu am şefi, eu am numai colegi. În birou erau Paul Voicu, Mircea Hava, Dorin Nistor. Mi s-a cerut demisia”.

În perioada rămasă din mandatul 2012-2016 Dorin Şerdean va rămâne consilier din partea PP-DD şi va face „opoziţie faţă de orice mi se pare corect să mă opun şi voi face lobby dacă e ceva în interesul albaiulienilor, indiferent din partea cui vine”.

Întrebat dacă va participa la şedinţa în care va fi validat noul viceprimar, Şerdean a spus: „Nu ştiu, dar vă anunţ de pe acum că la începutul lunii februarie merg la Madrid, unde am un frate şi voi asista la un meci al echipei Real Madrid”.
 
 
 
Taguri: Dorin Serdean, PP-DD, asteapta, cuminte, numirea, noul, viceprimar, Gabriel Plesa, PNL, liberalii, Dubai, Madrid

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>