#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Teatru, poezie si muzica pentru elevii din Vinerea

Teatru, poezie si muzica pentru elevii din Vinerea

Revista nr. 276 | 14-02-2015 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 15 februarie 2015, ora 16.00, Căminul Cultural din Vinerea va găzdui spectacolul O tempora, o mores!, organizat la iniţiativa Bisericii Ortodoxe Vinerea II.

Preotul bisericii, Adrian Cebotari, spune că acţiunea îşi propune să implice instituţiile educative şi de cultură într-un proiect care să stimuleze respectul faţă de valorile morale, prin intermediul teatrului, poeziei şi muzicii.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Casa de Cultură Cugir, Casa Studenţilor Alba Iulia, Şcoala Gimnazială nr. 3 Cugir şi Şcoala „Ioan Mihu” Vinerea.

Programul este realizat pentru elevii claselor I-VIII, cuprinzând momente de muzică, poezie şi o piesă de teatru după comedia „Ursul” de A. P. Cehov, în care publicul va avea ocazia să-i revadă pe actorii Grupului Skepsis din Alba Iulia.

Piesa care va fi jucată de grupul Skepsis este o comedie saţioasă, o poveste de care pur și simplu te îndrăgostești, mai ales datorită geniului lui Cehov care constă în simțul psihologic desăvârșit - după cum ne anunţă reprezentanţii Grupului Skepsis.
 
 
 
Taguri: teatru, poezie, muzica, elevii, Vinerea, Cugir, Skepsis, o tempora, o mores

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>