#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Albaiulianul Ilie Cioca este campion national la cros pentru veterani, la categoria 65-69 ani

Albaiulianul Ilie Cioca este campion national la cros pentru veterani, la categoria 65-69 ani

Revista nr. 23 | 16-03-2010 | Alexandru Mitchievici

În weekendul trecut atleţii din judeţul Alba au înregistrat rezultate excelente la competiţiile la care au luat startul...
Elevii colegiului militar albaiulian au luat parte în 12 martie la Blaj la etapa judeţeană a competiţiei Cupa Liceelor la Cros şi Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar. Pregătită de prof. Ilie Cioca, echipa de cros a Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” a obţinut locul I şi s-a calificat astfel la etapa zonală, iar elevul Adrian Dincă s-a calificat la finala naţională a Olimpiadei Sportului Şcolar.
Sâmbătă, 13 martie s-a desfăşurat la Piteşti Campionatul Naţional de Cros pentru Atleţii Veterani. Pe un teren extrem de greu - cu zăpadă, gheaţă şi noroi - sportivii au încheiat cu bine cursa. Judeţul Alba a fost reprezentat de doi sportivi: în proba de 3.000 m Emil Sufleţel (CS Unirea) a obţinut locul III şi medalia de bronz la categoria de vârstă 75-79 ani. În proba de 3.000 m, Ilie Cioca (CS Unirea/ Colegiul Militar) a obţinut victoria la categoria sa de vârstă, 65-69 ani. Ilie Cioca a încheiat cursa cu un avans de 500 m faţă de al doilea sosit, devenind astfel noul campion naţional al României la cros-veterani la categoria sa de vârstă.
De menţionat că Ilie Cioca va participa la Campionatele Balcanice de Cros ce vor avea loc la Istanbul (Turcia) în data de 28 martie 2010, sperând la un loc pe podium! Succes, domnule Ilie Cioca!

Taguri:albaiulianul, Ilie Cioca, este, campion, national, la cros, veterani, categoria, 65-69 ani

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>