#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Conducerea PMP a votat in unanimitate excluderea europarlamentarului Cristian Preda

Conducerea PMP a votat in unanimitate excluderea europarlamentarului Cristian Preda

Revista nr. 267 | 13-12-2014 | Alexandru Mitchievici


13 decembrie 2014, o zi cu ghinion pentru Cristian Preda. Reunită la Băile Tuşnad, conducerea PMP-ului a decis excluderea din partid a europarlamentarului Cristian Preda.

Excluderea a fost făcută în baza articolului 16 și articolului 18 din statutul PMP, coroborat cu articolul 20 din același statut. „Consiliului Executiv Național a luat în discuție de mai multe ori această propunere de excludere, a adus în discuție azi propunerea de excludere care a fost votată în unanimitate”, după cum a explicat într-o conferinţă de presă deputatul Clement Negruţ, secretar general al PMP-ului.

Deputatul de Alba Clement Negruţ: „Propunerea de excludere e strict legată de activitatea și actiunile care au lezat statutul PMP, drept pentru care Consiliul Executiv Național a luat în discuție abaterile disciplinare a domnului Cristian Preda și a propus excluderea sa. Această propunere a fost validată prin vot cu majoritate absolută, de către membrii Consiliului Național. Regretăm atitudinea fostului nostru coleg, dar nu putem tolera, chiar de la nivelul unui europarlamentar, atititutidini prin care se aduce atingere imaginii și activivității PMP”.

Europarlamentarul Cristian Preda nu a rămas dator foştilor colegi de partid: „E inimaginabil ca un partid membru al ‪PPE‬ să procedeze aşa. Din câte înţeleg, totul a fost improvizat, urmând umorile şefei (n.a. - preşedinta partidului, Elena Udrea). Dar de ce azi? E vorba probabil despre o reacţie la declaraţia mea de ieri, în care anunţam că mă interesează cursa pentru şefia PMP. Ţin să le mulţumesc colegilor care nu au votat abuzul comis de Udrea. Voi căuta să văd dacă pot contesta decizia, fiindcă tare mă tem că PMP nu mai funcţionează normal... Nu am ştiut absolut nimic. Nimeni nu m-a anunţat că se discută chestiunea excluderii. În aceste condiţii, nu am putut să mă apăr. E o mizerie! La PDL mi-au dat măcar posibilitatea să mă apăr, şi în faţa BPN, şi în faţa Colegiului Director. Singura mea vină e de a fi anticipat, şi de a fi spus public, că Udrea va lua mai puţine procente decât a luat PMP la europene”.

Dacă europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din partid, peste câteva zile în PMP este aşteptat ... Traian Băsescu.
 
 
 
Taguri: conducerea, PMP, a votat, unanimitate, excluderea, europarlamentar, Cristian Preda, Clement Negrut, Elena Udrea, Traian Basescu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>