#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Primarul Cugirului Adrian Teban, copresedinte al Noului PNL Alba, alaturi de Mircea Hava

Primarul Cugirului Adrian Teban, copresedinte al Noului PNL Alba, alaturi de Mircea Hava

Revista nr. 265 | 28-11-2014 | Alexandru Mitchievici


Nu e Florin Roman - vicepreşedinte CJ Alba, nu e Simion Creţu (care conduce ADR Centru), nu e deputatul Dan Coriolan Simedru... noul copreşedinte al PNL-ului din partea vechilor liberali, teoretic până în 2017, este primarul Cugirului.

Într-o postare pe Facebook, Florin Roman a confirmat vineri, 28 noiembrie 2014, nominalizarea lui Adrian Teban: „Schimbare de ştafetă în PNL Alba! Mulţumim şi succes Teodor Atanasiu, președintele nostru timp de 21 de ani şi Puiu Creţu, un lider cu suflet mare! Adrian Teban, baftă şi la muncă!”.

Oficial din partea PDL-ului copreşedinte este primarul oraşului Alba Iulia, dar nu ar fi excluse surprizele...

Aşadar Adrian Teban (PNL) şi Mircea Hava (PDL) vor conduce Noul PNL la nivelul judeţului Alba. Mutarea pare oarecum surprinzătoare dacă ne gândim că Teban a scos un scor slab în Cugir la alegerile prezidenţiale. În acelaşi timp, Teban are relaţii foarte bune cu liderii PDL Alba, în urmă cu câţiva ani (într-o perioadă de duşmănie dintre liberali şi pedelişti) chiar s-a vorbit că ar putea trece de la PNL la PDL.

Cu câteva ore mai devreme, în aceeaşi zi, senatorul Teodor Atanasiu anunţase că renunţă la şefia PNL Alba după 21 de ani de preşedinţie pentru a se muta la Bucureşti cu funcţie cu tot: „Mă tentează funcţia de copreşedinte al PNL până la alegerile din 2017. Mi-am manifestat intenţia verbal pentru această funcţie alături de Ludovic Orban. Copreşedintele PNL va fi ales din cei 32 de vicepreşedinţi ai vechiului PNL în cadrul Birolul Central al fostului partid liberal. Astăzi îi voi anunţa pe colegii de la Alba că renunţ la funcţia de preşedinte al PNL Alba după 21 de ani. Şi dacă nu voi fi ales copreşedinte voi rămâne primvicepreşedinte al PNL şi preşedinte al PNL Bucureşti. Vreau să le mulţumesc de colaborare colegilor din Alba iar ei vor fi cei care trebuie să-şi aleagă noul lider”.

În vârstă de 52 de ani, fiind născut la 23 septembrie 1962, senatorul Teodor Atanasiu conduce PNL Alba din... 1993. Aşadar din secolul trecut !

Alături de Ludovic Orban, senatorul Atanasiu vizează şefia organizaţiei naţionale a vechiului PNL... după ce Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale şi se va retrage curând de la şefia vechiului PNL.

Interesante mutări în vechiul şi noul PNL Alba, pentru că toată lumea îl dădea urmaş politic al lui Atanasiu în PNL Alba pe Florin Roman, dar va primi şi el ceva, o funcţie la Bucureşti sau în Alba. Om vedea!
 
Foto: Florin Roman
 
 
 
 
Taguri: primarul, Cugir, Adrian Teban, copresedinte, noul, PNL Alba, alaturi, Mircea Hava, Florin Roman, Teodor Atanasiu, Bucuresti

Ratari

Criticisme (1)

Rex
29-11-2014
Si Motreanu invelea ciocolata.... ca Marmota din reclama. Sunt mai multi care lipsesc din ecuatia de mai sus! Evident ca Teban este un simplu pion al lui Atanasiu, din orasul de bastina a baronului Atanasiu.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>