#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Dupa ce a scapat cu greu de antrenorul Falub, FC Unirea a dat lovitura! – ilustrul necunoscut Blaz Sliskovic

Dupa ce a scapat cu greu de antrenorul Falub, FC Unirea a dat lovitura! – ilustrul necunoscut Blaz Sliskovic

Revista nr. 22 | 13-03-2010 | Alexandru Mitchievici

Cu chiu cu vai, greu, foarte greu, FC Unirea Alba Iulia a scăpat de antrenorul Adrian Falub (Adi Falub, cum îl numea o anumită parte a presei de Alba, o presă foarte binevoitoare, atentă să nu-l jignească pe antrenorul incapabil).
Adrian Falub a fost dat afară după înfrângerea Unirii de la Iaşi – 0-1 în faţa lui Poli Iaşi (7 martie), o echipă care se află de asemenea în zona fierbinte a retrogradării!

După 4 zile de căutări, FC Unirea şi-a găsit antrenor, presa vehiculând vreo 10 nume... Noul antrenor (un ilustru necunoscut) al echipei din Cetatea Unirii este din 11 martie sârbul Blaz Sliskovic (născut pe 30 mai 1959). Sârbul ăsta care a jucat în naţionala Bosniei, a avut primul antrenament cu uniriştii vineri, 12 martie 2010.

Ultima victorie a uniriştilor datează din etapa 14: FC Unirea-Oţelul Galaţi 3-1, din data de 20 noiembrie 2009, iar ultimul punct câştigat a fost câştigat la 6 decembrie 2009: FC Unirea-Gaz Metan Mediaş 0-0 (etapa 16).

Taguri:dupa, a scapat, cu greu, Adrian Falub, antrenor, FC Unirea, a dat, lovitura, ilustrul, necunoscut, Blaz Sliskovic, bosniac

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>