#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Tariceanu, majordomul liberal de la curtea lui Victor Ponta

Tariceanu, majordomul liberal de la curtea lui Victor Ponta

Revista nr. 263 | 14-11-2014 | Alexandru Mitchievici


Într-un interviu pentru Radio France International, Crin Antonescu a criticat aşa-zisa refacere Uniunii Social-Liberale reprezintă o simplă şmecherie politică marca Victor Ponta.

Crin Antonescu, fost preşedinte PNL şi co-preşedinte USL: „Această neasumare a propriei identităţi este un semn, după părerea mea, că nu ne aşteaptă un viitor prea bun nici cu domnul Ponta preşedinte şi nici cu PSD-ul în calitate de partid dominant al următorilor ani... Uniunea Social-Liberală, cea autentică şi cea care şi-a încetat din păcate existenţa, a fost o alianţă pe picior de egalitate şi pe raporturi paritare între Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal. Astăzi grupul de oameni plecaţi din PNL, adunaţi în jurul domnului Tăriceanu, nu sunt decât, cel mult, în condiţia de partid anexă al PSD-ului. Iar domnul Tăriceanu, care joacă rolul unui soi de majordom la curtea domnului Ponta, nu poate emite în nici un fel pretenţia că ar reprezenta o componentă de dreapta sau ceea ce însemna înainte Partidul Naţional Liberal într-o asemenea alianţă".

Fostul preşedintel PNL a mai spus că „proiectul USL a eşuat pentru că, aşa cum aş formula sintetic, nu domnul Ponta a fost capabil să schimbe Partidul Social Democrat, aşa cum îl ştim de 20 de ani, ci, din păcate, Partidul Social Democrat l-a transformat după chipul şi asemănarea sa pe domnul Ponta, dacă, vreodată, domnul Ponta a dorit altceva”.

Concluzia lui Crin Antonescu este nemiloasă faţă de Victor Ponta: „Un om politic, la doi paşi de preşedinţia României, şi un partid care este de departe cel mai mare, cel mai puternic, cel mai bine organizat din Romania, şi anume PSD-ul, au în continuare o preocupare în a se ascunde după formule care să se numeasca oricum altfel. Această neasumare a propriei identităţi este un semn, după părerea mea, că nu ne aşteaptă un viitor prea bun nici cu domnul Ponta preşedinte şi nici cu PSD-ul în calitate de partid dominant al următorilor ani”.
 
 
Taguri: Calin Popescu Tariceanu, majordomul, liberal, curtea, Victor Ponta, premier, Crin Antonescu, USL, uniunea, social-liberala, PNL

Ratari

Criticisme (1)

Tara
15-11-2014
Un tradator si un plagiator..... cine se-aseamana se aduce, spune o vorba din popor!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>