#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
CSU Alba Iulia, primul meci, prima victorie in Liga Europei Centrale

CSU Alba Iulia, primul meci, prima victorie in Liga Europei Centrale

Revista nr. 262 | 04-11-2014 | Alexandru Mitchievici


CSU Alba Iulia a debutat în Liga Europei Centrale la baschet feminin, într-un meci devansat din etapa a treia a competiţiei. CSU Alba Iulia s-a impus abia în prelungiri, după un meci în care şi oaspetele puteau să termine victorioase.

Echipa lui Miroslav Popov s-a impus cu scorul de 86-81 (20-23, 17-11, 20-14, 12-21, 17-12) în faţa formaţiei Kara Trutnov din Cehia.

Toată partida a fost echilibrată, finalul aprţinând oaspetelor. La jumătatea timpului de joc scorul era 37-34 pentru gazde. Sportivele din Cehia au avut o revenire spectaculoasă în ultimul sfert, egalând pe final: 69-69. În prelungiri, cele care au fost pentru prima dată în avantaj au fost tot cehoaicele, însă apoi apărarea echipei lui Miroslav Popov a început să funcţioneze din ce în ce mai bine, iar în final CSU s-a impus la o diferenţă de 5 puncte.

Peste o săptămână CSU Alba Iulia va disputa al doilea meci în Liga Europei centrale: marţi, 11 noiembrie, în Slovacia, cu formaţia Rucon Spisska Nova Ves.

Cea mai eficientă jucătoarea a partidei: Valencia McFarland de la CSU Alba Iulia, care a izbutit 20 de puncte, 3 recuperări, 6 pase decisive şi o intercepţie, pentru un coeficient de eficienţă de 22 de unităţi. Performanţe individuale impresionante au mai avut Jessica Kuster şi L'Oreal Price de la CSU Alba Iulia, dar şi Samantha Ostarello, de la Kara Trutnov, toate reuşind câte un double-double.

Statistica meciului pentru jucătoarele CSU Alba Iulia:

Jessica Kuster - 20 de puncte, 10 recuperări şi 3 pase decisive
Valencia McFarland - 20 de puncte, 3 recuperări şi 6 pase decisive
Wumi Agunbiade - 16 puncte, 6 recuperări şi 6 pase decisive
L'Oreal Price - 11 puncte, 10 recuperări şi 2 pase decisive
Alexandra Uiuiu - 11 puncte, 3 recuperări şi 3 pase decisive
Larisa Toma - 4 puncte, 5 recuperări şi o pasă decisivă
Milica Deura - 4 puncte şi 4 pase decisive.

Miroslav Popov, antrenorul echipei CSU Alba Iulia, a declarat după această victorie: „Am întâlnit o echipă bună astăzi, au 7 jucătoare care au multe realizări în teren, şutează bine de la distanţă, pătrund şi sunt foarte mobile. Noi am fost din nou foarte lente în apărare, nu au mers deloc lucrurile cum îmi doream aici. Mai avem mult de muncit la acest capitol. Am avut două sferturi bune, două foarte slabe, dar într-un final am avut ceva în plus faţă de adversare şi am câştigat”.
 
 
Taguri: CSU, Alba Iulia, primul, meci, victorie, liga, Europa, centrala, Miroslav Popov, prelungiri, Cehia, Kara Trutnov

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>