#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Jurnal de campanie 7. M-am nascut de ziua mea...

Jurnal de campanie 7. M-am nascut de ziua mea...

Revista nr. 262 | 04-11-2014 | Alexandru Mitchievici


Din Jurnalul de campanie al lui Traian Băsescu, marţi, 4 noiembrie 2014…

„Mai am decât 48 de zile la Cotroceni. Supărat, supărat sunt doamne, supărat. După ce am aflat rezultatele obţinute de Nuţi în primul tur al prezidenţialelor îmi venea să plâng. Dar sunt bărbat, ce dreac! Am dat pe gât 3 pahare de Jack, o sticlă de vin din Basarabia şi 1.000 de vodcă. După aceea a venit Dorel Onaca şi ne-am apucat de băut.

Nuţi abia a luat 5 la sută, sprijinită de mine, de PMP şi de partidul ăla condus de Pavelescu... nu ştiu cum cum îl cheamă, ăla mic cu capu mare... Chiar şi Tăriceanu a luat mai mult ca Nuţi. Rezultatul lui Nuţi mă face să fac ceva ce nu aj vrea: când plec de la Cotroceni mă duc la partid şi mă fac preşedinte... Din păcate Barroso, Merkel şi Ghitănştain nu mai pot să ne ajute să creştem şi noi în sondaje. Nu mai sunt nici acele minunate lovituri de stat ca să atrag simpatia Occidentului, ale Popularilor Europeni, şi care au făcut-o pe Curtea lui Augustin Zegrean să mă apere.

Iar Ponta vrea să-mi taie pensia cu a treia suspendare. Cred că voi fi nevoit să mă apuc de sapă la Nana. Poate mă ajută şi vecina Nuţi...

Azi e ziua mea. Împlinesc 63 de ani... Ce chestie!? În urmă cu 63 de ani m-am născut chiar de ziua mea. Un eveniment istoric pentru bieţii români. Aşa că îmi spun singur: La Mulţi Ani! de ziua mea...

Nu m-au sunat mulţi azi: doar Turcescu, Pora şi Turturică păsărică ăla de la Evenimentu Zilei. Partidul meu de suflet m-a uitat: mă refer la PDL, nu la PMP. Am avut însă şi o surpriză plăcută: sub preş am găsit o ladă de Jack Daniels cu un bileţel roz, de la Nuţi. E bună. Bună pentru Băse!
 
(va urma)
 
 
 
Taguri: jurnal, campanie, 7, m-am nascut, ziua, mea, 63 de ani, la multi ani

Ratari

Criticisme (2)

Sandi
04-11-2014
La Multi Ani !!!!
Raspunde
Loch Ness
04-11-2014
Il asteptam la muzeul ciudatenilor alaturi de Ceausescu, Stalin, Lenin si Mos Iliescu....
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>