#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Jurnal de Campanie 5. Buna pentru Romania, buna pentru Base, buna pentru DIICOT

Jurnal de Campanie 5. Buna pentru Romania, buna pentru Base, buna pentru DIICOT

Revista nr. 261 | 31-10-2014 | Alexandru Mitchievici


Din Jurnalul lui Traian Băsescu, vineri, 30 octombrie 2014…

„Vineri, 30 octombrie 2014. Mai am decât 52 de zile în fruntea românilor. Am avut o noapte ciudată. Am venit acasă de la B1 TV şi am deschis imediat s-o văd pe Nuţi la Realitatea TV. Se dădea în reluare o frumoasă emisiune-elogiu dedicată Elenei Udrea de frumoasa Lavinia Şandru.

La un moment dat a spus Nuţi: „Nu e o luptă pentru candidatura Elenei Udrea la preşedinţie. În momentul acesta  eu duc o luptă pentru păstrarea democraţiei”. Îmi venea să lăcrimez de emoţie. Chiar am crezut-o pentru 2 minute, dar mi-a trecut iute şi mi-am pus un Jack Daniels, fără gheaţă.

A mai spus Nuţi că Ponta şi Iohannis sunt la fel, adică oameni de paie... că sunt susţinuţi de serviciile secrete, că nu sunt aşa de buni ca ea.

A spus bine Nuţi cu serviciile secrete care o urmăresc, cred că a punctat electoral decisiv. Dacă mai apr şi alte poze cu ea, ajungem la 5 la sută, adică acel procent minim, necesar, pe care dacă reuşim să-l ţinem acasă în turul 2 îl facem preşedinte pe prietenul şi tovarăşul meu de coabitare. Iar Tata Băse devine liderul Opoziţiei...

Nu înţeleg serviciile astea secrete: ieri îmi păpau din palmă şi îmi dădeau dosare cu toţi adversarii politici, astăzi mi-o filează pe biata Nuţi aflată într-o vacanţă de shopping la Paris.

Mare lucru! Udrea la Paris! Ce ştire! Şi-a luat şi ea o gentuţă Gucci cu cinşpe mii de euro. La milioanele ei, primite de la Cocoş, e un mizilic. Adevărul că e bună: Bună pentru Băse. Bună pentru România. Bună pentru Europa. Bună pentru DIICOT...
 
(va urma)

 
 
Taguri: jurnal, campanie, 5. buna, pentru, Romania, Traian Basescu, DIICOT, Alina Bica, Paris, hotel, geanta

Ratari

Criticisme (1)

Radu
31-10-2014
Las, bre pe Udrea, ca nu face nici 3 procente... Hai las-o! Ponta si Iohannis conteaza. Restul sunt iepurasi, plasati pe piata de Basescu sau de Victor Ponta. Doar intre 2 vom vota: Ponta si Iohannis.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>