#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Jurnal de campanie 3. Sentimentul romanesc al bulaului

Jurnal de campanie 3. Sentimentul romanesc al bulaului

Revista nr. 261 | 29-10-2014 | Alexandru Mitchievici


Din Jurnalul de campanie al lui Traian Băsescu, ziua 29 octombrie 2014...

„Mai am de stat doar 54 de zile la Cotroceni.

L-au săltat şi pe Hrebe, Guzganul Rozaliu, cum i-a spus CTP. Şi când mă gândesc că trebuia să-mi fie cuscru dacă Eba o frigea cu Andrei Hrebenciuc. Până la urmă asta e viaţa. Nu e mare ruşine să ajungi la pârnaie. Bunăoară uite la frate-miu. Mircea, arestat şi el. Cocoş, Pinalti la bulău. Puşcăria a ajuns o adevărată academie a vedetelor: Gigi Becali, George Copos... şi lista ar putea continua.

Astăzi puşcăria a devenit o stare de spirit.

Puşcăria nu mai e ceva intangibil şi imuabil, cum ar spune prietenul Cărtărescu. Dimpotrivă, puşcăria a devenit ceva palpabil, cert, imediat, la fel de sigură ca moartea.

O lună şi jumătate mai am de stat la Cotroceni, protejat de SPP şi de imunitatea funcţiei. Dar ce va fi după aia ? Necunoscutul şi puşcăria planează ameninţător ca chelnerul care aşteaptă să-ţi încaseze nota la Cireşica.

După 22 decembrie nu mă mai poate apăra nici Kioveşi, nici Barosso, nici Ghitenştain,nici Merkel, nu voi mai avea nici scuza loviturii de stat…  Poate îi apucă nebunia pe ăştia de la DNA să-şi facă treaba şi după ce plec de la Cotroceni. Viitorul nu sună prea roz! Sentimentul românesc al bulăului apasă tare pe clasa politică şi nimeni nu este mai presus. Toţi suntem datori cu cele 15 minute de celebritate cu cătuşele la mâini în faţa televiziunilor avide”.
 
 
(va urma)
 
 
Taguri: jurnal, de campanie, 3, sentimentul, romanesc, bulaului, Traian Basescu, puscarie, parnaie

Ratari

Criticisme (1)

Cornel
29-10-2014
Nu esti normal, mah. Am ras de m-am prapadit! Tare, tare.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>