#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Jurnal de campanie 2. Fara Nuti viata e... pustiu

Jurnal de campanie 2. Fara Nuti viata e... pustiu

Revista nr. 261 | 28-10-2014 | Alexandru Mitchievici


Din jurnalul lui Traian Băsescu, ziua 28 octombrie 2014...

„Mai sunt decât 55 de zile pentru mine la Cotroceni, cu SPP-iştii mei de suflet. Fără poliţişti! M-au dezamăgit enrom… Poliţiştii sunt proşti şi au cântat la poarta mea: „Ieşi afară, javră ordinară”. N-o să uit niciodată ziua de 24 septembrie 2010. Nu-i mai am la inimă… Chiar şi SIE m-a dezamăgit, nici SRI-ul nu mai e de încredere în ziua de azi. Am rămas singur, izolat în Palatul Meu, doar cu SPP-iştii...

Mi-a spus Cristi SPP-istul că la teatru se joacă piesa Amor în farmacie cu Anca Ţurcaşiu şi Andrei Duban. Mi-e dor de vremurile când mergeam cu Nuţi noaptea la farmacie ca să-mi cumpăr medicamentele de memorie că ajunsesem să uit unde e sticla de Jack şi ştiţi cum e fără Jack: mă durea aşa de tare ficatul încât nu puteam să mă apropii de biata Nuţi nici cu un deget.

Biata Nuţi cât a umblat săptămânile astea, a fost şi la Dacia să se plimbe cu ieftinăturile francezilor, a fost şi în Maramureş să bea horincă, a dansat în emisiunea de la TV, a fost obligată să mănânce mici cu muştar alături de ţarănii aia din Sebeş. Biata femeie chiar merită mai mult! Chiar dacă nu are şanse la alegeri. Nici 5 la sută nu va lua, dar nu-i spun... ca să n-o demoralizez. Ea rămâne la inima mea.

În speranţa că Doamna Maria n-o să vadă vrodată Jurnalul meu de campanie nu pot să spun decât că Fără Nuţi viaţa e pustiu...”.
 
(va urma)
 
 
Taguri: jurnal, campanie 2, fara, Nuti, viata, pustiu, pamflet, Elena Udrea, Traian Basescu, javra, ordinara

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>