#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Albaiuliencele s-au impus in fata vicecampioanei ICIM Arad

Albaiuliencele s-au impus in fata vicecampioanei ICIM Arad

Revista nr. 260 | 22-10-2014 | Alexandru Mitchievici


Miercuri, 22 octombrie 2014. Victorie importantă pentru albaiulience în faţa vicecampioanei ICIM Arad: 71-68 (24-17, 14-16, 20-14, 13-21), într-o partidă care a contat pentru etapa a VI-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

După şase etape CSU Alba Iulia înregistrează 5 victorii şi o înfrângere au înregistrat jucătoarele antrenate de Miroslav Popov şi George Lăncrănjan.

Jucătoarea meciului: albaiulianca Alexandra Uiuiu care a reuşit 18 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive şi o intercepţie, având un coeficient de eficienţă de 20 de unităţi.

Statistica meciului pentru CSU Alba Iulia:
Alexandra Uiuiu - 18 puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive
Wumi Agunbiade - 13 puncte şi 6 recuperări
L'Oreal Price - 11 puncte, 6 recuperări şi 7 pase decisive
Valencia McFarland - 11 puncte, 6 recuperări şi 5 pase decisive
Jessica Kuster - 9 puncte, 7 recuperări şi o pasă decisivă
Milica Deura - 5 puncte şi o pasă decisivă
Larisa Toma - 4 puncte şi 6 recuperări
Marta Fodor - o recuperare.

După meci Alexandra Uiuiu a declarat: „A fost un meci foarte greu şi solicitant, însă mă bucur foarte mult că am reuşit în sfârşit să ne demonstrăm valoarea, nu am mai fost atât de timorate şi ne-am impus în faţa unei adversare agresive şi extrem de valoroase. Sper să continuăm să jucăm la fel de bine şi cu încredere partidele care urmează”.

Miroslav Popov, antrenorul albaiuliencelor, a precizat: „Sunt mulţumit că am reuşit să facem ceea ce ne-am propus astăzi împotriva Aradului, pentru că le-am studiat extrem de mult jocul şi am fost pregătiţi pentru acest meci, chiar dacă în continuare se vede lipsa de experienţă, care duce la multe mingi pierdute şi greşeli neobişnuite în atac. Am practicat un joc bun, chiar dacă au fost momente lipsite de luciditate, însă am reuşit în apărare să schimbăm apărarea zonă cu om la om, lucru care adversarelor le-a pus multe probleme. Îmi felicit jucătoarele pentru că au dat dovadă de caracter şi voinţă şi au făcut tot posibilul să nu piardă pe propriul teren. Este o mare, mare victorie pentru noi”.

 
 
Taguri: Alba Iuia, jucatoare, s-au impus, in fata, vicecampioanei, ICIM Arad, CSM Targoviste, succes

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>