#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Cei mai frumosi boboci de la Liceul Teoretic Teius

Cei mai frumosi boboci de la Liceul Teoretic Teius

Revista nr. 258 | 10-10-2014 | Alexandru Mitchievici


Opt perechi au participat la concursul de Miss şi Mister din cadrul Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic Teiuş

Organizatorii Balului au fost colegii din clasele a XII-a, sub îndrumarea profesoarelor Nicoleta Cîmpean şi Romina Pop, au surprins cu un program din care nu au lipsit cântecele, dansul şi talentul actoricesc demonstrat prin momente artistice inedite. Alte momente artistice au fost realizate de cei mai mici dintre membrii ansamblului Top Dance 2007, vocal, Lorena Morar şi Alexandra Trif, însoţită de dansatori de muzică populară, trupa de dans Del Mundo Z-Crew, care a uimit ca de fiecare dată cu mişcările făcute.

Tema balului a fost „Lumea mirifică a basmului”, concurenţii reprezentând o serie de personaje din poveşti din literatura română şi universală: Scufiţa Roşie şi Vânătorul, Aladin şi Jasmine, Frumoasa şi Bestia, Hansel şi Gretel, Dorothy şi Vrăjitorul din Oz, Kay şi Gretchen, Peter Pan şi Wendy, Harap-Alb şi Fata împăratului Roş.

La prima probă concurenţii şi-au făcut o prezentare prezentare într-un mod cât mai original, folosindu-se de multă imaginaţie.

La proba de cultură generală fiecare participant a răspuns la o întrebare din cultura generală şi la o ghicitoare.

Proba a treia a pus din nou la încercare imaginaţia concurenţilor: fiecare a trebuit să prezinte povestea din care fac parte şi să modifice finalul.

Ultima probă a fost o probă de îndemânare.

Juriul, format din şase elevi ai claselor a XII-a, a decis câştigătorii pentru Miss şi Mister Boboc, în timp ce elevii claselor a XII-a au ales Miss şi Mister Popularitate.

Câştigătorii concursului de miss-mister:

Miss Boboc: Ioana-Hari Vinţeler
Mister Boboc: Dragoş Ambruş

Miss Popularitate: Denisa Tamaş
Mister Popularitate: Alexandru Stan.
 
 

Cei mai frumosi boboci de la Liceul Teoretic Teius Cei mai frumosi boboci de la Liceul Teoretic Teius Cei mai frumosi boboci de la Liceul Teoretic Teius
Taguri: cei mai frumosi, boboci, liceul, teoretic, Teius, Ioana Hari Vinteler, Dragos Ambrus, Denisa Tamas, Alexandru Stan

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>