#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Soc si groaznic. Consilierii PSD Alba Iulia vor sa treaca la... ora de toamna

Soc si groaznic. Consilierii PSD Alba Iulia vor sa treaca la... ora de toamna

Revista nr. 258 | 10-10-2014 | Alexandru Mitchievici


Jumătate de sfert de ştire bombă s-a declanşat în presa din Alba Iulia cum că un consilier ACL (liberal sau pedelist) ar putea trece la PSD Alba, şocându-i, halucinându-i şi îngrozindu-i pe cei doi lideri ai ACL Alba, Teodor Atanasiu şi Mircea Hava.

Curioşi şi noi ca toată lumea să vedem ce se întâmplă cu eventualii fugari de la PNL sau PDL Alba spre PSD Alba, l-am chestionat pe Rareş Buglea, unul din cei mai vocali consilieri liberali din consiliul Local Alba Iulia.

„Ştirea bombă e că: toţi cei patru consilieri PSD din CL Alba Iulia, profitând de prevederile ordonanţei 45 au anunţat că în ultima zi a incidenţei acesteia, adică miercuri, 15 octombrie, îşi vor anunţa transferul! Ei vor trece la ora de iarnă, cu zece zile mai devreme decât producerea acesteia, adică noaptea de 25 spre 26 octombrie. Ei au anunţat că fac acest lucru deoarece targhetul de racolări impus de la Centru nu a fost atins de către PSD Alba. În plus de asta ei se tem, că dacă nu trec acum, în temeiul celor prevăzute de ordonanţă, vor rămâne să se trezească cu o oră mai devreme decât toţi ceilalţi români şi asta fără rost deoarece la Antik Cafe, acolo unde ei fac politica, deschide doar... la 9.00”, a declarat Rareş Buglea, într-o conferinţă de presă de la domiciliu.
 

*Acest text este un pamflet şi se tratează ca atare, adică cu zâmbetul pe buze...
 
 
Taguri: soc, groaznic, consilierii, locali, PSD, Alba Iulia, sa treaca, ora, toamna, Rares Buglea

Ratari

Criticisme (2)

sabina
11-10-2014
:)))))
Raspunde
Teo
11-10-2014
Daca pleaca iubitul meu Florin Roman la PSD? Doamne fereste !
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>