#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Tariceanu isi face partid cu sprijinul lui Ponta si cu banii lui Ghita

Tariceanu isi face partid cu sprijinul lui Ponta si cu banii lui Ghita

Revista nr. 248 | 31-07-2014 | Alexandru Mitchievici


Vineri, 1 august 2014, are loc congresul de constituire al partidului lui Călin Popescu Tăriceanu. Noua formaţiune se va numi Partidul Liberal Reformator - prin care PSD-ul încearcă să rupă bucăţi din PNL.

Conform celor de la Realitatea TV, Sebastian Ghiţă va investi 4.000.000 de euro pentru a înfiinţa şi dezvolta partidul lui Tăriceanu. Venit din serviciile secrete, Sebastian Ghiţă (patronul RTV, postul de propagandă al PSD-ului) este omul de încredere al premierului Ponta,

Cu banii lui Ghiţă a fost cumpărat Partidul Naţional al Mediului - un partid miniscul, dar cu sediu şi semnături necesare pentru funcţionare. Pentru a da un iz de liberalism, partidul a fost rebotezat Partidul Liberal Reformator.

Partidul Liberal Reformator are în componenţă câţiva lideri liberali care au probleme cu legea: de la Daniel Chiţoiu şi Ovidiu Silaghi la Andrei Gerea, Radu Stroe şi ... Mihai Stănişoară (fost lider PD şi PDL).

Reamintim, după ce s-a rupt Alianţa de guvernare D.A., premierul Tăriceanu a fost susţinut de PSD. Timp de doi ani, aprilie 2007-2008, fostul premier liberal a guvernat România cu sprijinul UDMR şi PSD.

La începutul anului 2014, după ruperea alianţei de guvernare dintre PSD şi PNL, singurul care a rămas în barca PSD-ului a fost acelaşi Călin Popescu Tăriceanu. Pentru trădarea sa, Tăriceanu a fost recompensat cu postul de preşedinte al Senatului României.

Cunoscut mai mult pentru cele 5 divorţuri şi mariaje, pentru pasiunea pentru motoare şi pentru scurta carieră de foto-model (în moda ceauşistă), Tăriceanu va rămâne în istorie şi ca unul din marii trădători ai PNL-ului după 1989.


Partidul Liberal Reformator filiala Alba

Noul partid va fi condus la Alba Iulia de omul de afaceri Ioan Lazăr, fost consilier judeţean PNL. Personaj controversat, Ioan Lazăr este implicat în diverse dosare ale poliţiştilor de la BCCO Alba. Lazăr a fost acuzat că găzduieşte prostituate în motelurile sale din Alba Iulia.


„Liberalul” Ioan Lazăr

În vremea lui Tăriceanu, liberalul albaiulian Ioan Lazăr a fost şef al Direcţiei de Contracte din cadrul Departamentului pentru Armamente al Ministerului Apărării Naţionale. O mega-afacere liberală pe filiera Tăriceanu-Atanasiu-Lazăr.

În biografia lui Ioan Lazăr se mai aude încă scrâşnitul falimentului de fier al societăţii UTEPS (Utilajul), o afacere din care Lazăr a rămas cu bani şi multe hectare de pământ în zona industrială a oraşului Alba Iulia.

De altfel, în perioada când făcea parte din Consiliul Judeţean Alba, 2008-2012, Ioan Lazăr era cel mai bogat consilier judeţean în domeniul imobiliar.

Printre mai multe afaceri, Lazăr are la Alba Iulia un motel care poartă numele Tara (Tăriceanu).

De asemenea Ioan Lazăr a fost implicat în scandalul Prostituate pentru VIP-uri. Tot el l-a acuzat pe comisarul Traian Berbeceanu de anumite implicări în lumea interlopă albaiuliană.Foto: zf.ro
 

Taguri: Calin Popescu Tariceanu, isi face, partid, sprijinul, Victor Ponta, Ioan Lazar, Alba Iulia, congres, infiintare

Ratari

Criticisme (3)

Pissy
01-08-2014
Mai, mai. Dar cum se mai gasesc taraturile! E ceva natural, firesc, ca aceste personaje cvasi-politice de pe centura politica sa dea una de cealalta!
Raspunde
Secu
05-08-2014
Daca si Lazar s-a bagat in formatiunea asta e clar. Smecheri, oportunisti, afaceristi si tzepari. Partidul Liberal Oportunist, asa i -ar putea spune baietii care l-au creat, securistii lui Ponta.
Raspunde
PLR
25-09-2017
Astia sunt securistii de bine si unde mai pui ca au ajuns si la guvernare cu Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu al doilea om in statul asta corupt !
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>