#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Evenimente culturale realizate de Asociatia CulturArt in Cheile Rametului

Evenimente culturale realizate de Asociatia CulturArt in Cheile Rametului

Revista nr. 20 | 23-02-2010 | Alexandru Mitchievici

Asociaţia Cultur'Art a demarat la Pensiunea Râmeţ din judeţul Alba o serie de acţiuni culturale - acestea au început pe 13 februarie cu un concert al artistului albaiulian Silvan Stâncel.
Următoarele 2 concerte sunt programate tot la Pensiunea Râmeţ pe data de 27 februarie - tânărul artist clujean Ionuţ Mangu, şi pe data de 6 martie - Ovidiu Scridon (ambii artişti au fost prezenţi în 2009 pe scena Festivalului Ziua de Mâine de la Alba Iulia). Cei doi artişti îl vor avea alături pe scenă şi pe Silvan Stâncel. Sunt aşteptaţi toţi iubitorii de munte, să se bucure de atmosfera unui foc de şemineu şi de muzica Live.
La ora actuală se poartă discuţii cu artişti din zona teatrului pentru a organiza în aceeaşi locaţie şi piese de teatru.
Practic, la Pensiunea Râmeţ, tinerii care doresc să concerteze, dar nu numai ei, au la dispoziţie în mod gratuit, atât spaţiul cât şi sistemul de sonorizare. Recent, Asociaţia Cultur'Art a încheiat un parteneriat de colaborare şi cu Teatrul de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia pentru susţinerea evenimentelor culturale în cadrul acestei instituţii.
 

Taguri:evenimente, culturale, realizate, Asociatia, Cultur

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>