#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Maratonul Sanatatii, cel mai amplu eveniment sportiv de la Sebes

Maratonul Sanatatii, cel mai amplu eveniment sportiv de la Sebes

Revista nr. 241 | 08-06-2014 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 7 iunie 2014, Parcul Arini din Sebeş, a fost locul celei mai mari desfăşurări de forţe în numele sportului şi sănătăţii din vechiul burg săsesc în acest an.

Desfăşurat cu o săptămână mai târziu din cauza capriciilor vremii, Maratonul Sănătăţii este eveniment gândit, realizat, organizat de AnaMaria Jurju şi Dana Băcilă, studente ale Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeş şi MCC Bike Sebeş.

Maratonul Sănătăţii a strâns împreună 330 de participanţi pe un traseu de aproximativ 2 km, cu pornire-sosire de la Baza Sportivă din Arini.

În cadrul festivităţii de premiere şi tombolei cu cele trei super-extrageri, participanţii au fost răsplătiţi cu premii şi diplome.

„Evenimentul a fost uimitor! am fost plăcut surprinse de numărul participanţilor. Cred că cel mai important lucru este faptul că toţi participanţii, au resimţit împlinirea de a fi un campion al sănătăţii. De asemenea, sper că acest maraton al mişcării va fi continuat şi în zilele care vor urma, deoarece sportul nu este o alegere este o necesitate”, a declarat AnaMaria Jurju, manager de proiect.

„Evenimentul a ieşit foarte bine, au participat foarte mulţi oameni şi majoritatea au fost încântaţi de ceea ce s-a întâmplat acolo. Sper să mai putem să mai facem astfel de evenimente, pentru că sunt aşteptate şi apreciate atât de copii, cât şi de adulţi”, a precizat Dana Băcilă, manager de proiect.

La succesul evenimentului sportiv din Parcul Arini au contribuit Primăria Municipiului Sebeş, MCC Bike Sebeş, Ziarul Sebeşanul, Ziarul Apulum, Ştiri & Reportaje Alba, Revista Plaiu Luminatu, StarFm, Radio Orion, precum şi sponsorul principal Kronospan.


 FOTO: Nicu Popescu


Maratonul Sanatatii, cel mai amplu eveniment sportiv de la Sebes Maratonul Sanatatii, cel mai amplu eveniment sportiv de la Sebes Maratonul Sanatatii, cel mai amplu eveniment sportiv de la Sebes
Taguri: maratonul, sanatatii, cel mai amplu, eveniment, sportiv, Sebes, 330, participanti

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>