#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Senzational! Ponta face alianta cu saltimbancul Diaconescu

Senzational! Ponta face alianta cu saltimbancul Diaconescu

Revista nr. 240 | 05-06-2014 | Alexandru Mitchievici


Preşedintele PSD Victor Ponta s-a întâlnit cu preşedintele PP-DD, Simona Man, pentru a discuta o alianţă naţională şi pentru crearea unor majorităţii PSD-PP-DD în judeţe.

PSD şi PP-DD vor să constituie o alianţă anti... Băsescu! Deşi Băsescu mai are 4-5 luni în fruntea ţării.

Ponta a declarat: „Nu, nu am semnat, dar este foarte posibil să semnăm săptămâna viitoare. A fost o primă întâlnire la nivelul preşedinte, secretar general, la nivelul executiv al celor două partide. Am discutat despre faptul că, dacă cei care vor să continue structura şi metodele regimului de până acum, regimul pe care îl ştim cu toţi sub numele de Traian Băsescu, s-au unit, domnul Blaga, domnul Iohannis şi ceilalţi domni, e normal ca şi noi, cei care din diverse motive şi din diverse abordări ideologice nu vrem, şi vrem cu adevărat o schimbare din noiembrie să colaborăm, la nivel în primul rând local”.

În urmă cu câteva luni, premierul Victor Ponta spunea despre Dan Diaconescu că este un saltimbanc cu cravată mov. Ponta a candidat împotriva lui Diaconescu în colegiul Tg. Jiu, învingându-l pe acesta!

Senzaţional! Nici nu ştiţi ce pierdeţi! Marea alianţă anti-Băsescu, adică PSD-PP-DD! Cel care a semnat actul coabitării cu preşedintele Traian Băsescu se uneşte cu Dan Diaconescu Direct împotriva lui Băsescu... la finalul mandatului de preşedinte al lui Băsescu...


Foto: stirileprotv.ro

Taguri: senzational, Victor Ponta, face, alianta, saltimbancul, Dan Diaconescu, PP-DD, direct

Ratari

Criticisme (1)

Max
08-06-2014
Victor Ponta si "santimbalcul cu cravata roz" sunt pe aceeasi lungime de unda. Cred ca se potrivesc
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>