#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Ministrul Economiei spune ca societatea Cupru Min Abrud nu se mai vinde

Ministrul Economiei spune ca societatea Cupru Min Abrud nu se mai vinde

Revista nr. 240 | 05-06-2014 | Alexandru Mitchievici


Constantin Niţă - ministrul PSD al Economiei - a declarat că societatea Cupru Min Abrud nu este de vânzare. Nu în acest an! Nu acum când societatea merge pe plus, iar preţul cuprului a căzut.

„Uitaţi acest subiect. Cupru Min este o companie care a încheiat pe profit anul trecut. Cupru Min e o societate care funcţionează pe profit, anul acesta sper să o reaşezăm aşa cum trebuie pentru o societate comercială, iar anul viitor intenţionez să vând la bursă 15-20% din acţiuni şi banii să rămână în companie pentru retehnologizare. Deci, Cupru Min nu mai poate fi pusă că vine cineva şi vrea să ia, nu mai ia nimic. Nici măcar o furăciune mică nu se mai poate face”, a declarat minstrul Economiei, Constantin Niţă, la DC NEWS LIVE.

„Eu merg pe transparenţă. Aşa am făcut şi anul trecut, am vândut acţiuni la Transgaz, la Nuclearelectrica şi Romgaz. Au fost un succes privatizările acestor companii. Zilele acestea vorbim despre Electrica SA. Cele mai bune privatizări care nu lasă loc de interpretare şi care denotă transparenţă sunt cele făcute pe bursă. Eu cred că acest sistem trebuie promovat la toate companiile româneşti”, a mai spus ministrul Economiei.


 

Taguri: ministrul, economie, societatea, Cupru Min, Abrud, nu se vinde, anul, acesta, DC News, Transgaz

Ratari

Criticisme (1)

Zuzu
05-06-2014
poate o cumpara Ioan Dirzu...
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>