#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Doneaza carti si caiete pentru copiii de la Asezamantul Sf. Mucenic Ciprian din Ocna Mures

Doneaza carti si caiete pentru copiii de la Asezamantul Sf. Mucenic Ciprian din Ocna Mures

Revista nr. 240 | 03-06-2014 | Alexandru Mitchievici


Ocna Mureş este un oraş trist şi cenuşiu din care speranţa se pare că a pierit.

Şi, în acest orăşel există o căsuţă colorată, cu o curte plină de flori şi de copii. La început erau doar câţiva şi, în timp, numărul lor a crescut. Acum sunt 60 dar copiii din căsuţa colorată parcă nu ştiu pe ce lume se află. Ei sunt veseli, lipicioşi şi au în priviri ceva cu totul atipic pentru locul în care trăiesc. Au dorinţe. Au poveşti de spus.

Îi vizităm periodic, cu cadouri de Paşte şi de Crăciun, de Ziua Copilului. Îi vedem cum cresc şi cum devin mai cuminţi şi mai atipici.

Întrebăm: Ce putem face pentru aceşti copii mai mult? Dar atipicul continuă pentru că ei răspund în cor: VREM CĂRŢI DE POVEŞTI. VREM DICŢIONARE. VREM SĂ CITIM.

Şi, pentru acest motiv, Asociaţia Maria Agapia lansează campania: CĂRŢI DE POVESTE PENTRU COPII DE POVESTE.

DONEAZĂ ŞI TU PENTRU NIŞTE COPII ATIPICI, O CARTE, UN DICŢIONAR, UN CAIET, UN CREION. EI VOI FI DE-A DREPTUL FERICIŢI. VĂ ASIGURĂM.

Dr. Adriana Câmpean, preşedinte Asociaţia „Maria Agapia” Aiud


În fotografia alăturată câţiva dintre copiii care locuiesc pemanent în Aşezământul Sf. Mucenic Ciprian din Ocna Mureş.

Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud sprijină Campania CĂRŢI DE POVESTE PENTRU COPII DE POVESTE, iniţiată de inimoasele doamne de la Asociaţia Maria Agapia. La fel ca toate proiectele remarcabile pe care le-au iniţiat de la înfiinţare, suntem convinşi că şi acesta va fi un succes. Şi acesta pentru că dvs. cunoaşteţi prestigiul şi activitatea asociaţiei şi veţi fi alături de noi în acest proiect. Atunci când veţi vedea zâmbetul copilului sau nepotului dvs., veţi ştii că acolo, la Aşezământul din Ocna Mureş, un copil aşteaptă şi el să zâmbescă.

Dăruieşte, cu sufletul, o carte de poveşti, un album, un dicţionar ilustrat, un caiet, un creion şi lumea în care trăim va înflori cu încă un zâmbet. Zâmbetul cald al copilăriei, uneori o copilărie fără părinţi.

Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud primeşte donaţiile dvs. de luni până vineri, între orele 8.00- 2000. Adresa instituţiei: str. Transilvaiei, nr. 35, 515200, Aiud, telefon 0285.861.703, e-mail: cultura@aiud-art.ro

Pentru cărţile, caietele şi rechizitele adunate în alte localităţi, asigurăm transportul.


Ioan Hădărig, managerul Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud, director artistic al Fundaţiei Inter-Art Aiud


 

Taguri: carti, caiete, copiii, asezamantul, sfantul, Mucenic, Ciprian, Ocna Mures, Maria Agapia, Liviu Rebreanu, Adriana Campean, Ioan

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>