#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Presedintele PSD Alba acuza PDL ca a fraudat alegerile in judetul Alba

Presedintele PSD Alba acuza PDL ca a fraudat alegerile in judetul Alba

Revista nr. 238 | 26-05-2014 | Alexandru Mitchievici


Chiar dacă este mulţumit de rezultatele PSD-ului la nivelul judeţului, preşedintele Ioan Dîrzu acuză nereguli majore care au modificat rezultatul Alegerilor Europarlamentare din 25 mai 2014.

Într-o conferinţă de presă desfăşurată a doua zi după Alegerile Europarlamentare, deputatul Ioan Dîrzu a acuzat PDL-ul de fraudarea alegerilor în câteva localităţi din judeţ: Ioan Dîrzu a amintit oraşele unde PSD a pierdut - Zlatna, Baia de Arieş, Blaj -, dar şi localităţi mai mici de genul Ocoliş, Deal (Valea Lungă).

La Blaj PSD-ul a suferit cea mai severă înfrângere din judeţ.

Preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu a declarat: „Aşa cum aţi văzut am avut o campanie cu mijloace modeste: aţi văzut panotajul public. Apoi presiunea administraţiei judeţene: ei au conducerea judeţului, au primarul municipiului reşedinţă de judeţ. Dezavantajul nostru este numărul primarilor: PDL are 43, faţă de 10 ai noştri. Ce am remarcat este importanţa securizării secţiilor de votare, un aspect pe care l-am regăsit şi la alegerile europarlamentare din 25 mai. Au impus teroarea - modelul acesta l-am regăsit în partea de jos a judeţului şi în zona Blajului. Am remarcat turismul electoral... Nu cred că localitatea Ocoliş sau Deal (Valea Lungă) sunt zone de interes turistic. Am remarcat un vot multiplu - pentru care am depus sesizare scrisă la Biroul Electoral Judeţean”.

În judeţul Alba PSD s-a clasat pe locul 2, după PDL, la o diferenţă de doar 73 de voturi.

Deputatul Ioan Dârzu a afirmat că PSD Alba nu a avut un target la alegerile europarlamentare şi că nu-şi va da demisia după acest cvasi-insucces...

 

Taguri: presedintele, PSD Alba, acuza, PDL, a fraudat, alegerile, judetul, Alba, Ioan Dirzu, teroare, Blaj, turism, electoral, Zlatna

Ratari

Criticisme (1)

Zuzu
26-05-2014
PSD este cel mai imaculta partid din Romania si din lume... Dar ce spun din lume? Din Univers chiar!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>