#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Mihai Razvan Ungureanu, o campanie super-scumpa la Alba Iulia

Mihai Razvan Ungureanu, o campanie super-scumpa la Alba Iulia

Revista nr. 238 | 22-05-2014 | Alexandru Mitchievici


Doar PSD-ul are mai multe reclame electorale la Alba Iulia decât Mihai Răzvan Ungureanu. Şi prin sate MRU are afişe, bannere, în timp ce alte partide mari au puţine sau deloc: PDL, PNL...

Dar care este raţiunea acestei super-campanii pentru Parlamentul European din moment ce Partidul Forţa Civică are şanse mici de a obţine scorul minim de 5 la sută pentru a intra în PE şi din moment ce Ungureanu este singurul candidat notoriu din partid?

Reamintim! În 2013 Partidul Forţa Civică a fost cumpărat de la deţinător şi, câteva zile mai târziu, Ungureanu a fost ales preşedinte al noii formaţiuni în cadrul unui congres ad-hoc.


Ce se ascunde în spatele super-campaniei lui MRU? Cine îl promovează cu atâta insistenţă?

Anumiţi comentatori politici spun că serviciile secrete îşi pregătesc propriul candidat pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014: acesta este MRU.

Practic, în campania europarlamentară MRU îşi face reclamă, îşi face o imagine, în pregătirea campaniei electorale pentru Preşedinţia României.

MRU, fostul director al Serviciului de Informaţii Externe, este unul din favoriţii lui Traian Băsescu. În 2012, Ungureanu a fost numit de Băsescu în funcţia de premier. În faţa protestelor publice, MRU nu a rezistat nici 3 luni (9 februarie-27 aprilie 2012) ca prim-ministru.

Nefăcând parte din reţelele de influenţă ale serviciilor secrete, Crin Antonescu nu este dorit la Cotroceni. De aceea se duce o uriaşă campanie de discreditare a lui Antonescu şi a PNL-ului. Propaganda anti-Crin Antonescu se străduieşte din răsputeri să-l compromită pe acesta, deşi nu prea sunt subiecte „grele” la adresa liderului liberal. Dacă PNL nu face 20 la sută, Crin Antonescu a declarat că demisionează din fruntea PNL-ului şi nu va candida la alegerile prezidenţiale. Din acest motiv posturile TV ale PSD şi PC fac tot posibilul pentru ca Antonescu să nu obţină 20 % la Alegerile Europarlamentare.

În acest context, Mihai Răzvan Ungureanu este pregătit de serviciile secrete pentru a candida la Alegerile Prezidenţiale din noiembrie 2014, având imaginea de candidat al Dreptei politice. MRU este susţinut şi de Traian Băsescu, un fost şi actual client al serviciilor secrete, având relaţii cu serviciile înainte de 1989, dar şi după 1989... Băsescu are o variantă de rezervă, aceasta se numeşte MRU, în condiţiile în care PMP-ul lui Traian Băsescu nu reuşeşte să propună un candidat cu şanse pentru Preşedinţie.


 


Mihai Razvan Ungureanu, o campanie super-scumpa la Alba Iulia Mihai Razvan Ungureanu, o campanie super-scumpa la Alba Iulia Mihai Razvan Ungureanu, o campanie super-scumpa la Alba Iulia
Taguri: Mihai Razvan Ungureanu, campanie, super, scumpa, Alba Iulia, serviciile, secrete, Traian Basescu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>