#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Maratonul Sanatatii la Sebes

Maratonul Sanatatii la Sebes

Revista nr. 238 | 26-05-2014 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 31 mai 2014, la ora 12.00, în Parcul Arini, se va da startul celui mai tare eveniment sportiv al Municipiului Sebeş: Maratonul Sănătăţii.

Evenimentul este organizat de către Ana Maria Jurju şi Dana Băcilă, studente ale Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeş şi MCC Bike Sebeş.

Evenimentul Maratonul Sănătăţii este oportunitatea vieţii tale, deoarece ai şansa de pune bazele unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat conferind posibilitatea de a alege între 3 super-maratoane: role, biciclete sau alergare. Traseul este reprezentat de suprafaţa de 2 km, care începe de la intrarea în Parcul Arini unde se va da Startul şi se întinde până la Ştrandul Arini, unde va fi Finish-ul, plus un traseu surpriză, până în Petreşti, pentru maratonul de biciclete - ne asigură organizatorii evenimentului din Parcul Arini.

„Maratonul Sănătăţii este un proiect frumos, prin intermediul căruia dorim impulsionarea unui stil de viaţă sănătos, este adevărat că oamenii nu se pot schimba în decursul câtorva ore, dar cu siguranţă pot conştientiza importanţa mişcării fizice în viaţa lor şi exact acest lucru aduce evenimentul în oraşul Sebeş”, a declarat Ana Maria Jurju, manager de proiect.

„Cred că este foarte important să faci sport, nu neapărat sport de performanţă, dar mişcare în general, deoarece pe lângă beneficiile fizice îţi conferă o stare de bine!”, a declarat Dana Băcilă, manager de proiect.

Maratonul Sănătăţii reprezintă un proiect cu totul unic în ceea ce priveşte manifestările sportive, îmbinând armonios rolele, alergarea şi bicicleta şi adresându-se tuturor categoriilor de vârstă, începând cu vârsta de 7 ani.


 

Taguri: maratonul, sanatatii, Sebes, parcul, arini, 31 mai, Ana Maria Jurju, Dana Bacila

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>