#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Primul spectacol din cadrul Aniversarii Skepsis 12 ani

Primul spectacol din cadrul Aniversarii Skepsis 12 ani

Revista nr. 238 | 27-05-2014 | Alexandru Mitchievici


Marţi, 27 mai 2014, la Alba Iulia are loc primul spectacol dedicat grupului Skepsis care împlineşte 12 ani. Este vorba de spectacolul oferit de Grupul Gaudeamus din Cluj „Doamne, ce balamuc!”, după Neil Simon.

Biletele de intrare la spectacolele aniversare Skepsis sunt de 10 lei (5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se găsesc la secretariatul casei de Cultură a Studenţilor. Al doilea spectacol va avea loc joi, 29 mai 2014, ora 19.00: „Jaques şi stăpânul său”, de Milan Kundera, pus în scenă de grupul Skepsis.

Regia spectacolului „Doamne, ce balamuc” este semnată de Sorin Misirianţu, actor şi regizor la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca. Proiectele sale se bucură de o notorietate deosebită: „Cerere în căsătorie”, de A.P. Cehov, „Trainspotting”, de Harry Gibson sau „Artă”, de Yasmina Reza, sunt doar câteva dintre spectacolele care atrag un public numeros la fiecare reprezentaţie de peste 10 ani. Tot sub coordonarea sa, Teatrul Naţional a câştigat premiul de popularitate la festivalul de teatru din Lahore, Pakistan cu spectacolul „Pasărea Ibis”.

Actorul Sorin Misirianţu a colaborat cu nume importante de la Hollywood, jucând alături de Armand Assante şi Chevy Chase şi poate fi urmărit constant în cadrul stagiunii Teatrului Naţional din Cluj-Napoca în spectacole precum „Cerere în căsătorie”, „Visul unei nopţi de vară” sau „Zbor deasupra unui cuib de cuci” - după cum ne anunţă organizatorii spectacolelor aniversare Skepsis.

Echipa pe care o propune acest spectacol este una sudată, Anca Lăcusteanu şi Adrian Balint putând fi urmăriţi şi în alte producţii semnate de Sorin Misirianţu.

Evenimentul este încadrat în mai amplul proiect Stagiunea cu Skepsis prin care trupa de teatru îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.


 

Taguri: primul, spectacol, cadrul, aniversare, grupul, Skepsis, 12 ani

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>