#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
CSU Alba Iulia are sanse mari pentru medalia de bronz a campionatului national

CSU Alba Iulia are sanse mari pentru medalia de bronz a campionatului national

Revista nr. 235 | 29-04-2014 | Alexandru Mitchievici


Sf. Gheorghe, 29 aprilie 2014. Poate fi un pas important pentru CSU Alba Iulia, care ar putea tranşa astăzi disputa cu Sepsi Sf. Gheorghe din cadrul Finalei Mici a Campionatului Naţional de Baschet Feminin. Conform regulamentului, Finala Mică se desfăşoară după sistemul cel mai bun din 3 meciuri.

Reamintim, sâmbătă, 26 aprilie, CSU s-a impus pe teren propriu cu scorul de 91-61 (28-14, 19-20, 21-15, 23-12) în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.


Marcatoarele echipei CSU Alba Iulia din primul meci al Finalei Mici:

Chastity Reed - 25 de puncte
Sasa Cadjo - 20 de puncte
Breanna Salley - 16 puncte
Marina Mandic - 8 puncte
Annemarie Părău - 7 puncte
Larisa Toma - 6 puncte
Tiffany Brown - 6 puncte
Alexandra Uiuiu - 3 puncte
Ildiko Nagy - 2 puncte.


În întâlnirea de la Alba Iulia a avut loc şi o frumoasă acţiune caritabilă, cei 300 de spectatori, dar şi jucătoarele şi conducerea CSU au adus jucării, care au fost donate copiilor de la Centrul Riţa Gărgăriţa. De asemenea, galeria Gruppo Arnsberg a strâns într-o cutie şi bani de la spectatori, pe care conducerea CSU i-a oferit la finalul întâlnirii, alături de pachete cu dulciuri, copiilor cu care soarta a fost mai puţin îngăduitoare.

După primul meci al Finalei Mici, antrenorul albaiulian Miroslav Popov a declarat: „Am avut nevoie de victoria aceasta, deoarece după cele întâmplate în semifinala cu Târgovişte toată lume era frustrată, nervoasă, deoarece puteam câştiga aici şi să ne schimbăm viitorul în bine, dar nu s-a întâmplat. Trebuie acum să luptăm pentru locul trei şi mă bucur că am câştigat în meciul întâi, am profitat şi de faptul că ele au avut unele probleme de lot, dar am avut o formă bună astăzi. Sper că vom câştiga şi acolo, pentru a termina disputa 2-0, dar dacă nu revenim acasă şi vom cuceri medalia de bronz cu siguranţă. Acţiunea caritabilă a fost fantastică, m-a bucurat mult. Cred că lumea trebuie să fie mult mai bună cu copiii şi am văzut acest lucru aici, oameni cărora le-a făcut plăcere să facă o bucurie unor copii inocenţi. Felicit pe toată lumea pentru organizarea acestei acţiuni, iar eu sunt bucuros că am fost aici în aceste momente şi am luat parte la acest eveniment impresionant”.


 


CSU Alba Iulia are sanse mari pentru medalia de bronz a campionatului national CSU Alba Iulia are sanse mari pentru medalia de bronz a campionatului national CSU Alba Iulia are sanse mari pentru medalia de bronz a campionatului national CSU Alba Iulia are sanse mari pentru medalia de bronz a campionatului national CSU Alba Iulia are sanse mari pentru medalia de bronz a campionatului national CSU Alba Iulia are sanse mari pentru medalia de bronz a campionatului national
Taguri: CSU, Alba Iulia, sanse, mari, jucarii, medalia, bronz, campionatul, national, baschet, feminin, Sf. Gheorghe, Sepsi

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>