#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
CSU Alba Iulia-Sepsi Sf. Gheorghe, meci caritabil pentru copiii de la gradinita din Barabant

CSU Alba Iulia-Sepsi Sf. Gheorghe, meci caritabil pentru copiii de la gradinita din Barabant

Revista nr. 234 | 25-04-2014 | Alexandru Mitchievici


Sâmbătă, 26 aprilie 2014, are loc prima partidă din Finala Mică a Campionatului Naţional de baschet: CSU Alba Iulia le întâlneşte acasă jucătoarele de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

În campionatul 2013-2014 albaiuliencele le-au învins în două întâlniri pe sportivele din Sf. Gheorghe.

Pe lângă spectacolul baschetbalistic va avea loc o acţiune caritabilă: toţi specatorii care vor dori să ia parte sâmbătă la meci, sunt invitaţi să aducă o jucărie, pe care să o arunce la începutul partidei în teren. Acestea vor ajunge la copiii Casei de copii de Tip Familial Riţa Gărgăriţa din Bărăbanţ, Alba Iulia.

În Casa de copii Riţa Gărgăriţa sunt găzduiţi 21 de copii, separaţi temporar sau definitiv de parinţi, precum şi copii cu nevoi speciale (deficienţă intelectuală), care pentru susţinerea şcolarizării beneficiază de protecţie specială.

Larisa Toma, pivotul echipei CSU Alba Iulia, a declarat înainte de meci: „Nu suntem prima echipă care face acest lucru, şi anul trecut la Craiova s-a întâmplat ceva asemănător, însă este o iniţiativă lăudabilă. Copiii pot fi ajutaţi, jucăriile le aduc un zâmbet pe buze, dar consider că aceşti copii defavorizaţi, care nu au nici un suport, pot fi ajutaţi cu mai multe lucruri. Cred că ei ar putea fi aduşi la sală chiar la fiecare meci, sunt sigură că i-ar bucura foarte mult. Mai cred că lumea ar trebui să se uite mai atent în stânga şi dreapta la aceşti copii pentru că merită foarte mult din partea noastră. Sper din tot sufletul ca lumea să vină în număr mare cu jucării la sală, chiar şi eu am să cumpăr o jucărie special pentru acest moment, pentru a ajunge la un copil, pentru că ei merită toată atenţia noastră”.


 

Taguri: CSU, Alba Iulia, Sepsi, Sf. Gheorghe, meci, caritabil, copiii, gradinita, Barabant, baschet, feminin

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>