#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Albaiulienii invitati sa sustina in numar mare echipa CSU in meciurile cu CSM Targoviste din semifinala play-off-ului

Albaiulienii invitati sa sustina in numar mare echipa CSU in meciurile cu CSM Targoviste din semifinala play-off-ului

Revista nr. 233 | 12-04-2014 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 13 aprilie 2014, începând cu ora 18.00, Sala de Sport a Universităţii Alba Iulia va găzdui prima din cele 3 întâniri dintre echipele CSU Alba Iulia şi CSM Târgovişte din cadrul semifinalei Campionatului naţional de baschet feminin.

În anul 2013 cele două echipe s-au întâlnit în aceeaşi fază a campionatului, CSM Târgovişte impunându-se cu 2-1.

De această dată Alba Iulia are avantajul de a disputa 2 din cele 3 meciuri pe teren propriu. În plus albaiuliencele s-au impus în cele 2 meciuri directe din sezonul regulat: 61-50 la Alba Iulia, şi 56-46 la Târgovişte.

Miroslav Popov având avantajului unui meci în plus pe propriul teren și pleacă astfel cu o mică șansă în plus la calificare. În plus, poate conta și ascendentul moral dat de faptul că CSU a câștigat ultimele două confruntări directe cu târgoviștencele, în actualul campionat, dar și ultimele două dispute din Sala de Sport a Universității din Alba Iulia, cea din prezentul sezon, dar și cea din semifinala din cel precedent.

În sferturile play-off-ului CSU Alba Iulia a trecut cu 2-0 de CSM Satu Mare, iar CSM Târgovişte a depăşit cu acelaşi scor de Olimpia Braşov (79-64 şi 91-57).

Înainte de cele 3 meciuri din semifinale, antrenorul albaiuliencelor Miroslav Popov a declarat: „Consider că ne aşteaptă confruntări dificile cu CSM Târgovişte, este playoff, ambele echipe vor da totul, este ceva diferit faţă de sezonul regulat, acum poate fi victoria şi calificarea mai departe. Tocmai de aceea este important ca noi să profităm de faptul că am terminat pe locul 2 în clasament şi avem avantajul de a juca o posibilă a treia partidă, cea decisivă, tot acasă. Practic noi trebuie să ne câştigăm meciurile acasă şi suntem în finală. În plus, trebuie să demonstrăm că cele două victorii din sezon nu au fost o întâmplare. Sper să jucăm cu multă concentrare acest prim meci important şi să câştigăm pentru a porni cu avantaj, iar presiunea mai mare să fie pe adversarele noastre. Bineînţeles, nu va fi uşor, deoarece Târgovişte este o echipă puternică, va trebui să apărăm bine aruncările lor de la distanţă, de asemenea pe Chrissy Givens, una din cele mai bune jucătoare din campionatul românesc”.


În cealaltă semifinală, campioana ICIM Arad întâlneşte Sepsi Sf. Gheorghe.


 

Taguri: albaiulienii, invitati, sustine, numar, mare, echipa, CSU, meciurile, CSM Targoviste

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>