#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Au fost anulate toate restrictiile aplicate comisarului Berbeceanu prin controlul judiciar

Au fost anulate toate restrictiile aplicate comisarului Berbeceanu prin controlul judiciar

Revista nr. 233 | 18-04-2014 | Alexandru Mitchievici


Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestaţia DIICOT formulată împotriva deciziei Tribunalului Hunedoara de a anula controlul judiciar impus comisarului Traian Berbeceanu.

Acum Traian Berbeceanu beneficiază de toate drepturile care fuseseră anulate prin controlul judiciar cerut de DIICOT: poate părăsi ţara, poate purta armă.

Decizia este definitivă, fiind dată astăzi de Curtea de Apel Alba Iulia, care a respins contestaţia procurorilor DIICOT. Comisarul Traian Berbeceanu spune că decizia de astăzi este una corectă.

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, a declarat pentru realitatea TV: „Am aşteptat această decizie şi eu şi familia cu multă încredere. Am primit-o cu încredere. Cred că este un mic pas, dar important în a-mi reface imaginea atât de grav afectată. Am încredere că justiţia funcţionează corect în România şi adevărul va ieşi la iveală”.

Berbeceanu a fost arestat în octombrie 2014. În noiembrie 2013 Berbeceanu a fost eliberat, dar împotriva sa au fost impuse măsuri restrictive prin controlul judiciar cerut de DIICOT.

În ziua de 7 aprilie 2014 Tribunalul Hunedoara a anulat controlul judiciar impus lui Traian Berbeceanu, dar DIICOT a depus o contestaţie împotriva deciziei Tribunalului...


 

Taguri: toate, restrictiile, aplicate, comisarul, Traian Berbeceanu, controlul, judiciar, anulate, DIICOT, BCCO Alba

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>