#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Conducerea PMP vine la Alba Iulia, nu vor lipsi Elena Udrea, Eba si Cristian Preda

Conducerea PMP vine la Alba Iulia, nu vor lipsi Elena Udrea, Eba si Cristian Preda

Revista nr. 232 | 10-04-2014 | Alexandru Mitchievici
 
Cei mai importanţi lideri ai PMP se vor afla sâmbătă, 12 aprilie, şi duminică, 13 aprilie, la Alba Iulia.
 
Printre cei prezenţi se vor afla: primii 5 candidaţi pe lista pentru europarlamentare (Cristian Preda, Siegrfried Mureşan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu şi Daniel Funeriu), de asemenea Florin Popescu - şeful de campanie pentru europarlamentare, Elena Udrea şi Elena Băsescu.
 
Sâmbătă, 12 aprilie, ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va avea loc o întâlnire a conducerii PMP cu activul de partid din judeţul Alba.
 
Duminică, 13 aprilie, reprezentanţii PMP vor susţine o conferinţă de presă atipică, pe o terasă din zona Cetăţii. Ulterior delegaţia PMP va participa la slujba de Florii de la Catedrala Ortodoxă şi va vizita Cetatea Alba Iulia.
 
În acest moment PMP Alba are 798 de membri. Organizaţia ţinteşte în judeţul Alba 10 la sută din voturi la alegerile europarlamentare din 25 aprilie. 
 
La nivel naţional PMP speră să obţină 18 procente la Alegerile Europarlamentare, acest lucru însemnând 4 europarlamentari.
 
 
Taguri: conducerea, PMP, vine, Alba Iulia, nu lipsesc, Elena Udrea, Eba, Cristian Preda, Teodor Baconschi, Siegfried Muresan

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>