#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Mesajul sefului IPJ Alba cu ocazia Zilei Politiei Romane

Mesajul sefului IPJ Alba cu ocazia Zilei Politiei Romane

Revista nr. 230 | 24-03-2014 | Alexandru Mitchievici


Buna Vestire aduce cu ea, în fiecare an, o altă sărbătoare, cea a Poliţiei Român, una dintre instituţiile de bază a oricărui stat democratic.

Pentru noi, poliţiştii, este deopotrivă zi de sărbătoare şi ziua bilanţului îndatoririlor în faţa societăţii pentru că suntem conştienţi de faptul că avem responsabilitatea faţă de comunitate, de a asigura un climat de siguranţă şi convieţuire paşnică.

Anul acesta, în 25 martie, aniversăm 192 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române Moderne. Privind retrospectiv rezultatele poliţiei din judeţul Alba, pot aprecia că ne-am îndeplinit misia şi rolul social, dar în acelaşi timp, nu pot ignora faptul că poate nu întotdeauna am reuşit să convingem toţi membrii comunităţii, de menirea şi importanţa poliţiei în societate.

Doresc, cu acest prilej, să transmit, tuturor cetățenilor judeţului Alba, asigurarea că se pot baza pe sprijinul nostru, pe devotamentul, buna credinţă şi profesionalismul poliţiştilor ce îi am în subordine.

Stimaţi colegi, a fi poliţist presupune să pui pe primul loc nevoile cetăţeanului, ale comunităţii şi vă cer ca prin muncă şi comportament să fiţi un model de moralitate, onestitate şi altruism pentru toţi membrii societăţii şi totodată un sprijin pentru cei afectaţi de infracţionalitate.

Vă doresc multă sănătate şi realizarea cu succes a tot ceea ce v-aţi propus în viaţa personală şi profesională iar cu acest prilej îmi exprim aleasa consideraţie pentru familiile dumneavoastră şi transmit mulţumirile mele, pentru înţelegea şi sprijinul ce vi-l acordă, în fiecare zi.

La mulţi ani!


Şeful IPJ Alba, chestor principal de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea


 

Taguri: mesajul, seful, IPJ Alba, ocazia, ziua, politia, romana, 25 martie, 2014, Ioan Nicolae Cabulea

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>