#459
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Manifestari dedicate Zilei Politiei Romane la Alba Iulia

Manifestari dedicate Zilei Politiei Romane la Alba Iulia

Revista nr. 229 | 16-03-2014 | Alexandru Mitchievici


În perioada 17-25 martie 2014 IPJ Alba va organiza o serie de evenimente menite să marcheze ziua Poliţiei Române.

Sunt programate întâlniri cu preşcolarii şi elevii din unităţile de învăţământ ale judeţului şi vor aborda teme ce vizează reducerea riscului de victimizare din infracţiuni şi accidente rutiere precum şi pregătirea antiinfracţională.

În zilele 17,18 şi 19 şi 21 martie, au fost planificate concursuri de talere, tir, fotbal şi tenis cu piciorul.

De asemenea, în data de 17 martie, începând cu ora 14.00, în poligonul Pâclişa, va avea loc un concurs de talere, iar marţi, 18 martie, începând cu ora 14.00, în Poligonul Miceşti, va avea loc concursul de tir între poliţiştii din structurile inspectoratului, dar şi între reprezentanţii administraţiei locale.

Cu acelaşi prilej va fi organizată competiţia de tradiţie „Cupa presei la tir” la care sunt invitaţi să participe toţi jurnaliştii acreditaţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Ziua de 21 martie va fi dedicată competiţiei fotbalistice ce va fi organizată la Sebeş şi la care vor participa echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi instituţiile de colaborare. Cele 16 echipe se vor confrunta în cadrul a 4 grupe pentru a câştiga trofeul „Cupa Poliţiei 2014”.

În data de 22 martie 2014 este planificat Concursul de Îndemânare în Conducere, organizat de Serviciul Rutier cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay şi care se va desfăşura, începând cu ora 11.00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia.

Ziua Porţilor Deschise la IMP Alba va avea loc luni, 24 martie, începând cu orele 10.00. La ore 12.00 este planificat un exerciţiu demonstrativ privind intervenţia poliţiei într-un caz de evadare de sub escortă.

Marţi, 25 martie 2014, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se va desfăşura şedinţa festivă cu participarea conducerii inspectoratului şi a cadrelor din toate structurile.

Toate aceste evenimente sunt organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba cu sprijinul Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo, precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.


 

Taguri: manifastari, dedicate, ziua, politia, romana, Alba Iulia, cupa, presei, tir

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>