#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Pentru al doilea an, STP Alba Iulia rasplatit cu premiul Cel mai bun transportator public de calatori din Romania

Pentru al doilea an, STP Alba Iulia rasplatit cu premiul Cel mai bun transportator public de calatori din Romania

Revista nr. 228 | 11-03-2014 | Alexandru Mitchievici


Pentru al doilea an, STP Alba Iulia rasplatit cu premiul Cel mai bun transportator public de calatori din Romania

Societatea de Transport Public Alba Iulia a fost premiată a doua oară la Gala TIR Magazin, revista transportatorilor. STP Alba Iulia a primit premiul de „cel mai bun transportator public de călători din România 2014”, după ce anul trecut primise aceeaşi recunoaştere.

În acest an STP a devansat companii de transport din marile oraşe: RATP Iaşi, RATUC Cluj Napoca şi RAT Timişoara.

Directorul STP Alba Iulia Stelian Nicola, a declarat: „Am reuşit să ne confirmăm poziţia obţinută anul trecut în domeniul transportului public de călători. Premiul acesta este o recunoaştere a muncii şi a eforturilor pe care le facem pentru a oferi albaiulienilor un serviciu de calitate”.

Gala premiilor TIR Magazin reprezintă cel mai important eveniment anual din industria transporturilor, realizat în parteneriat cu Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România - UNTRR şi Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri – IRU.

Jurizarea a fost realizată de IRU, UNTRR (cea mai reprezentativă asociaţie profesională din domeniu) şi specialişti din transporturi. În total,au fost acordate premii la 12 categorii acoperind întreg domeniul transporturilor rutiere.


* Reamintim, în anul 2013 STP Alba Iulia a fost recompensat cu premiul de excelenţă oferit de către IRU pentru „Cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa” (IRU Bus Excellence Award 2013) - acesta fiind cel mai prestigios premiu internaţional obţinut vreodată de o companie românească de transport public şi se acordă o dată la 2 ani, conform reprezentanţilor STP.

Potrivit juriului internaţional, format din specialişti prestigioşi în domeniul transportului public, cel mai mult au contat realizările deosebite ale STP într-un timp scurt, într-o zonă a UE în care lucrurile se schimbă de cele mai multe ori prea încet sau în direcţii greşite.

„Juriul recunoaşte meritele STP Alba Iulia pentru o politică a calităţii deosebită şi complexă care îndeplineşte obiectivele campaniei Smart move şi care, fără îndoială, va inspira şi va reprezenta un model pentru multe companii din regiune”, a precizat la momentul acordării premiului, vicepreşedintele IRU, Yves Mannaerts.

Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri a fost fondată la Geneva la 23 martie 1948 cu scopul de a accelera reconstrucţia Europei după război, prin intermediul comerţului internaţional realizat cu ajutorul transportul rutier. În prezent, IRU este o federaţie globală care are membri asociaţi din 73 de ţări de pe 5 continente şi reprezintă interesele operatorilor de autobuze, autocare, taxiuri şi camioane la nivel mondial, de la flote mari la operatorii-proprietari individuali.


 

Taguri: al doilea, an, STP, Alba Iulia, rasplatit, premiul, cel mai bun, transportator, public, calatori, Romania

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>