#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Daca Mircea Hava isi da demisia din functia de primar, ii ofer postul de presedinte al PMP Alba... afirma Clement Negrut

Daca Mircea Hava isi da demisia din functia de primar, ii ofer postul de presedinte al PMP Alba... afirma Clement Negrut

Revista nr. 223 | 06-02-2014 | Alexandru Mitchievici


Mircea Hava şi deputatul Clement Negruţ au fost mulţi ani colegi de partid: în PDL Alba, Hava fiind şeful organizaţiei judeţene şi vicepreşedinte la nivel naţional. În septembrie 2013 deputatul Negruţ a părăsit PDL-ul condus de Vasile Blaga şi a trecut la partidul prezidenţial PMP, devenind preşedintele interimar al organizaţiei PDL Alba.

La finalul lunii ianuarie 2014 alţi 11 parlamentari au migrat de la PDL la PMP. Absenţa lui Mircea Hava de la Comitetul Director al PDL-ului de la Braşov a generat anumite speculaţii în presă, în sensul că ar putea părăsi PDL-ului pentru a trece la PMP.

Conform legii, un primar nu-şi poate părăsi propriul partid decât cu preţul pierderii mandatului de primar. Aşadar, şi Mircea Hava şi-ar pierde mandatul de primar dacă ar trece la PMP.

Întrebat dacă şeful PDL Alba, primarul Mircea Hava, ar putea fi primit în Partidul Mişcarea Populară, deputatul Clement Negruţ a afirmat fără ezitare: „Dacă-şi dă demisia din funcţia de primar, eu îi ofer postul de preşedinte PMP Alba. Noi nu avemi nimic cu PDL, dar din nefericire, nişte domni mai bine făcuţi ne atacă aşa pe la colţuri. Am decis să nu le răspundem... deocamdată”.

Clement Negruţ a comentat ironic ultima declaraţie a primarului Mircea Hava care încercase astfel să explice de ce nu a participat la întâlnirea de vârf a PDL-ului de la Braşov:
„Am văzut punctul de vedere al lui Mircea Hava şi vreau să spun două lucruri:
1.Mircea Hava este un om politic important şi a făcut multe lucruri ca primar
2.E o diferenţă între cafea şi ceai. Eu nu ştiu unde s-a băut ceaiul. La Sibiu s-a băut ceaiul şi la Paris cafeaua? Sau ceaiul la Paris şi cafeaua la Sibiu?. Cred că dl Hava va înţelege dacă va citi ce am spus eu aici”.


 

Taguri: daca, Mircea Hava, demisia, functia, primar, ii ofer, postul, presedinte, PMP Alba, deputatul, Clement Negrut

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>