#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Cand se uita in oglinda, primarul Hava vede un om integru, statornic, dedicat oamenilor si dreptei

Cand se uita in oglinda, primarul Hava vede un om integru, statornic, dedicat oamenilor si dreptei

Revista nr. 223 | 03-02-2014 | Alexandru Mitchievici


Din când în când, purtătorul de cuvânt al primarului Mircea Hava spune lucruri trăsnite.

În absenţa lui Hava, care conform senatorului Alexandru Pereş era în străinătate, purtătorul de cuvânt al primarului Mircea Hava a remis presei următorul comunicat de presă, încercând să combată speculaţiile apărute în presa naţională conform cărora absenţa lui Hava de la întâlnirea Comitetului Director al PDL arată o ruptură a primarului Hava de PDL şi o apropiere de PMP.

Comunicatul purtătorului de vorbe, fost om de presă (sic!):

„Nu vremurile sunt tulburi, oamenii le fac să fie aşa. Faptul că unii sunt mai usor influenţabili nu înseamnă că şi alţii ar trebui să facă la fel şi să urmeze turma. Şi, de obicei, acestii „unii” sunt cei care nu lasă ceva palpabil în urmă, nu au, ca să fiu în trend, un background solid. Adică nu sunt tocmai oamenii pe care se poate conta. E  treaba lor, sunt alegerile lor. Adica „plecare humanum est”, dar doar pentru cei care îşi traduc valoarea umană prin propriile interese. Ceea ce vă pot spune clar despre mine e că nu s-a pus nici o secundă problema plecării mele din PDL. Sau, dacă a pus-o cineva, a pus-o aşa, inventată între o cafea şi un ceai. Faptul că nu am fost la conferinţa de la Braşov e, la rândul lui, unul perfect explicabil: nu eram în ţară în acel moment. Nu e imposibil de înţeles că fiecare are o agenda, un program, cu priorităţi stabilite şi care trebuie respectate. De aici însă până la „pleacă, de-aia n-a venit” sau alte formulări asemanatoare care nu suportă semne de întrebare, e o cale foarte lungă. Mircea Hava îl vede în oglindă chiar pe Mircea Hava: integru, statornic, dedicat, înainte de un partid sau o organizaţie, oamenilor care l-au ales şi care au încredere în el. Certificatul de dreapta nu e o patalama pe care ţi-o dă cineva, e o stare consimţită de felul în care munceşti indiferent de perioada electorală”, a mai spus Mircea Hava”.

Un text menit să smulgă o lacrimă-două de la fanii de dreapta ai primarului Mircea Hava, care munceşte pe brânci, zi şi noapte, lună de lună, an de an, mandat de mandat, pentru prosperitatea concetăţenilor săi...


 

Taguri: cand, se uita, oglinda, primarul, Mircea Hava, vede, om, integru, statornic, dedicat, oamenilor, dreptei

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>