#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Dupa victoria cu ICIM Arad, albaiuliencele joaca in Europa contra echipei Flying Foxes Post Viena

Dupa victoria cu ICIM Arad, albaiuliencele joaca in Europa contra echipei Flying Foxes Post Viena

Revista nr. 223 | 04-02-2014 | Alexandru Mitchievici
 
Miercuri, 5 februarie 2014, începând cu ora 18.00, CSU Alba Iulia întâlneşte formaţia austriacă Flying Foxes Post Viena.
 
Meciul face parte din etapa a IX-a a Ligii Europei Centrale la baschet feminin (CEWL). Sportivele lui Miroslav Popov pleacă în meci cu un moral ridicat după o serie de 5 victorii consecutive, printre formațiile învinse aflându-se inclusiv campioana Românei, ICIM Arad, şi deținătoarea Cupei României, CSM Târgoviște. 
 
În întâlnirea tur din CEWL, baschetbalistele din Alba Iulia au pierdut, cu 75-51 (19-20, 19-10, 16-28, 21-13) în faţa austriecelor conduse acum de antrenorul maghiar Laszlo Sterbenz.
 
Înaintea meciului de la Alba Iulia, Miroslav Popov, antrenorul formaţiei CSU Alba Iulia, a declarat: „Am pierdut meciul de la Viena pe un final de joc ciudat și tocmai de aceea dorim să ne luăm revanșa. Adversarele au o echipă solidă, cu jucătoare străine valoroase, printre care chiar românca Elisabeth Pavel, care a jucat foarte bine în tur, dar și o americancă și o cehoaică puternice, iar în plus practică o apărare zonă, greu de pătruns. Sunt o echipă cu experiență internațională, multiplă campioană a Austriei, deci vom avea un meci dificil, însă sper să fim motivați îndeajuns pentru a juca bine și a câștiga. Este importantă această revanșă pentru că acolo am pierdut în ultimele două minute ale jocului, au fost probleme mari de arbitraj, de aceea sper să profităm de avantajului propriului teren, să jucăm mai bine decât ele și să ne consolidăm poziția secundă în competiție, adică o performanță bună pentru club”.

Pentru albaiulience urmează un sfârşit de săptămână foarte încărcat: CSU va disputa sâmbătă şi duminică două meciuri: cu CSM Oradea, respectiv... ICIM Arad.
 
Taguri: victoria, ICIM Arad, Alba Iulia, joaca, contra, formatia, flying, foxes, post, Viena, liga, Europa, centrale, baschet, feminin

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>