#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Debut excelent de an pentru sahistii din judetul Alba

Debut excelent de an pentru sahistii din judetul Alba

Revista nr. 223 | 02-02-2014 | Alexandru Mitchievici


Chiar dacă antrenorul Marius Ceteraş nu a putut fi alături de elevii săi, juniorii Mihnea Costachi şi Iustin Ciorgovean au câştigat primele turnee din acest an.

Legitimat la CSU Alba Iulia, Mihnea Costachi (foto), care nu a implinit înca 14 ani, a câştigat openul naţional de seniori Memorialul Constantin Rădulescu de la Rm. Vâlcea. Mihnea a acumulat 5,5 puncte în 7 partide, dar şi un premiu de 1.000 lei şi 15 puncte ELO.

Mihnea Costachi a fost secondat de teiuşanul Adrian Sechereş (care este legitimat la CSS Timişoara) şi Mihai Bida (AEM Luxten Timişoara), ambii cu 5,5 puncte, dar cu coeficienţi Bucholtz inferiori.

Un alt albaiulian, Iustin Ciorgovean (legitimat la Clubul Municipal de Şah), a câştigat turneul de juniori Trofeul Speranţelor - Marin Constantin, desfăşurat in paralel cu openul de seniori. Juniorul albaiulian a acumulat 6,5 puncte din 7 partide. Albaiulianul a fost urmat pe podium de Radu Ilie (Şah Club Rimnicu Vâlcea) cu 5,5 puncte şi Angeliana Panescu (Şah Club Braşov) cu 5 puncte.

Participarea lui Iustin Ciorgovean la turneul din Vâlcea a fost posibilă prin sprijinul acordat de firma IPEC Alba Iulia şi Fundaţia Comunitară Alba.


 

Taguri: debut, excelent, sahistii, judetul, Alba, Mihnea Costachi, Iustin Ciorgovan, Adrian Secheres

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>