#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Liberalul Florin Roman ii da o replica dura PDL-istului Sorin Bumb

Liberalul Florin Roman ii da o replica dura PDL-istului Sorin Bumb

Revista nr. 223 | 08-02-2014 | Alexandru Mitchievici


Liberalul Florin Roman îi răspunde lui Sorin Bumb după declaraţia politică făcută de acesta din urmă la ultima şedinţă PDL Alba.

Iată unde a ajuns politica - să-i zicem politică - din Alba Iulia.

Florin Roman, preşedintele PNL Alba: „Ca orice pădure, şi noi la CJ ALBA avem uscăturile noastre. La figurat, că la propriu, e chiar durduliu, rotofei şi tupeist, şi îşi spune administrator public. Oracolul din Gîmbaş, are ca principală sarcină de serviciu să fie şofer şi slugă. Dar şi mentalitate de slugă.

Acest bursuc ne spune nouă cum el, marele oracol, a reuşit să convingă un ministru liberal, cel al Sănătăţii, să deschidă spitalul din Ocna Mureş. Şi toţi liberalii din Bucureşti s-au dat pe spate ca să-l rezolve pe acest frustrat :)) Nu tovarăşe traseist politic, spitalul se deschide pentru că aşa a dorit un ministru liberal şi un şef de Casă de Sănătate, tot liberal.

Ştiu că pentru genul ăsta de frustraţi e greu să înţeleagă că partidul lui, care a închis spitalul, nu mai este la guvernare. Iar spitalele le deschide şi le închide Guvernul, nu primăria sau CJ Alba.

Regret că Ion Dumitrel, acceptă astfel de ieşiri ale subordinaţilor săi şi s-a înconjurat de astfel de nulitatate, definiţia în carne şi oase a pupincurismului politic.

Sunt curios şi eu sa văd raportul de activitate a administratorului public al judeţului Alba. Iar apoi vă spun eu exact la ce e bun oracolul de la Gâmbaş!”


Nu am modificat nici un cuvânt din acest punct de vedere, doar am pus diacriticile...


 

Taguri: liberal, Florin Roman, replica, dura, Sorin Bumb, PDL, manager, judetul, Alba

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>