#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Prim-vicepresedintele PDL Alba refuza orice alianta sau colaborare cu PMP

Prim-vicepresedintele PDL Alba refuza orice alianta sau colaborare cu PMP

Revista nr. 223 | 07-02-2014 | Alexandru Mitchievici

 

Al doilea lider al PDL Alba, dar şi preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel se dovedeşte cel mai intransigent în relaţia cu Partidul Mişcarea Populară.
 
Ion Dumitrel refuză orice colaborare cu nou înfinţatul PMP, partidul prezidenţial. Ion Dumitrel s-a declarat foarte deranjat de campania PMP din judeţul Alba: „Circulă prin judeţ anumite persoane care vorbesc în numele meu, să treacă lumea la Mişcarea Populară. Eu vă spun foarte clar: eu sunt PD-ist, am fost PD-ist. Nu mă interesează Partidul Mişcarea Populară sau alt partid politic.
 
„Eu vă spun foarte clar: dacă partidul meu va decide să colaboreze cu Partidul Mişcarea Populară eu nu voi participa la nici o acţiune PDL-PMP. Eu personal, Ion Dumitrel, nu susţin nici o alianţă, nici o colaborare, între o grupare a unor astfel de oameni şi PDL”.
 
Dumitrel i-a catalogat foarte dur pe cei plecaţi din PDL în PMP: „Sunt oameni care au stat în PDL atâta timp cât a fost în interesul lor. Pentru mine cel mai important este PDL”.
 
Nici Elena Udrea nu a scăpat de criticile lui Dumitrel. Între timp, Udrea a trecut şi ea de la PDL la PMP: „Ea a fost mai aproape de organizaţia PSD Mazăre decât de organizaţia PDL Alba”.
 
Declaraţia lui Dumitrel privind-o pe Udrea a fost întărită de Alexandru Pereş, care s-a plâns şi el de colaborarea cu fostul ministru Elena Udrea - una din favoritele preşedintelui Traian Băsescu.
 
 
Taguri: prim, vicepresedinte, PDL Alba, refuza, alianta, colaborare, PMP

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>