#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
La sfarsitul lunii martie deputatul Clement Negrut vrea sa-i aduca la Alba Iulia pe toti liderii PMP

La sfarsitul lunii martie deputatul Clement Negrut vrea sa-i aduca la Alba Iulia pe toti liderii PMP

Revista nr. 223 | 06-02-2014 | Alexandru Mitchievici


Într-o conferinţă de presă, deputatul PMP Clement Negruţ a explicat situaţia dreptei politice şi necesitatea unirii pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.

Deputatul de Alba Clement Negruţ: „Noi ne opunem PSD-ului, această hidră neo-comunistă. Dacă PSD pune mâna şi pe preşedinţie având şi guvernul adio democraţie în România. Victor Ponta va candida din partea PSD-ului. Probabil va candida şi Crin Antonescu, dar nu ca şi candidat al USL-ului. De ce credeţi că a ieşit dosarul de securitate al lui Crin tocmai acum? Scos evident de PSD”.

În ceea ce priveşte unificarea dreptei, Clement Negruţ a declarat: „Nu putem spune că suntem singuri pe lume, dar e greu să ne punem toţi la aceeaşi masă: Partidul Mişcarea Populară, Partidul Forţa Civică, Noua Republică, liberalii... din Iniţiativa Liberală (format de liberalul Andrei Chiliman şi PNŢCD-ul lui Aurelian Pavelescu)”.


Congresul Partidului Mişcarea Populară în data de 15 martie 2014

„La sfârşitul lunii martie vreau să aduc Consiliul Director al PMP la Alba Iulia (în ultimul weekend din martie: 28-30 martie). În 15 martie va avea loc congresul PMP. Voi aduce toţi liderii PMP”, a mai promis Negruţ.

Negruţ a explicat că Elena Udrea şi-a exprimat opţiunea de a nu candida pentru şefia PMP-ului. Nici Negruţ nu are astfel de ambiţii...

Negruţ a ţinut morţiş să o laude pe Elena Udrea, favorita preşedintelui Traian Băsescu: „Elena Udrea este cel mai serios om politic pe care l-am cunoscut, şi vă asigur că am cunoscut o grămadă”.


 

Taguri: sfarsitul, martie, deputatul, Clement Negrut, aduce, Alba Iulia, toti, liderii, PMP

Ratari

Criticisme (1)

kakamaka
07-02-2014
Totul va fi in ordine daca aduci la Alba inca doua personagii, armasarul Elenei si pe crucisatorul Base si atunci te consideram cel mai destept inginer de mina de la FC Cugir dupa Miron Cosma.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>