#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Primarul din Sibot incearca sa fenteze ANAF-ul

Primarul din Sibot incearca sa fenteze ANAF-ul

Revista nr. 223 | 04-02-2014 | Alexandru Mitchievici


În România se poate. Ilie Tomuş, primarul din Şibot, are un PFA înregistrat la Registrul Comerţului, cu care face mici afaceri.

Nu s-a supărat nimeni când primarul Tomuş şi-a angajat sora la Primărie, dar acum incompatibilitatea e pe faţă.

Culmea este că atunci când ANAF-ul a vrut să-l execute pe primarul din Şibot, Ilie Tomuş, Persoana Fizică Autorizată Ilie Tomuş nu avea nici un bun înregistrat în comună! Practic Tomuş nu poate fi executat silit...

Mai mult, în declaraţia de interese, Ilie Tomuş nu-şi trecuse PFA-ul cu pricina, ceea ce înseamnă un fals. Flagrant.

PFA-ul lui Tomuş este înregistrat fără nici un semn de îndoială: Tomuş Ilie PFA, CUI 25744944, număr înregistrare la Registrul Comerţului F01/654/2009. Sediu PFA-ului în comuna Şibot, judeţul Alba.

Dacă Ilie Tomuş a scăpat de Curtea de Conturi - venită să inspecteze o pagubă în banul public de 200.000 euro -, nu ştim cum va scăpa de ANAF.

ANAF-ul a încercat să-şi facă treaba şi a trimis o adresă Primăriei Şibot, numai că un funcţionar al Primăriei Şibot a scris negru pe alb vă PFA Tomuş Ilie nu are bunuri înregistrate (casă, maşină, teren), nimic.

Tomuş uitase însă că în declaraţia de avere îşi trecuse, cu mânuţa lui, două imobile: o casă de locuit în Şibot şi o casă de vacanţă la Blandiana, plus două autoturisme...

Şi încă una: Ilie Tomuş a acordat un contract de consesiune pentru o suprafaţă de teren Asociaţiei Crescătorilor de Taurine din Şibot - o asociaţie din care face parte sora primarului, Viorica Matei, care absolut întâmplător lucrează şi la Primăria Şibot.

Un film demn de emisiunea D'ale lui Mitică...


*Foto: Primăria Şibot

Taguri: primarul, Sibot, incearca, sa fenteze, ANAF-ul, curtea, conturi

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>