#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Dupa venirea deputatei Elena Udrea, in PMP sunt asteptati Emil Boc si Gheorghe Falca

Dupa venirea deputatei Elena Udrea, in PMP sunt asteptati Emil Boc si Gheorghe Falca

Revista nr. 223 | 02-02-2014 | Alexandru Mitchievici


La Sighişoara a avut loc Consiliul Naţional al Partidului Mişcarea Populară, care a confiinţit transferul în grup al unor parlamentari din PDL spre PMP.

În 30 ianuarie 2014 PMP a câştigat în instanţă toate contestaţiile depuse de adversarii politici.

Cea mai importantă venire în PMP - după victoria în justiţie - este cea a deputatului Elena Udrea, una din favoritele lui Traian Băsescu. Probabil că Elena Udrea va prelua în perioada următoare şefia PMP.

Dar iată cum explică deputatul Clement Negruţ venirea Elenei Udrea în PMP: „Categoric doamna deputat Elena Udrea este unul dintre cei mai importanţi oameni politici actuali, nu poate decât să ne bucure faptul că domnia sa a ales Partidul Mişcarea Populară. Un moment important pentru noi, partidul este într-o dinamica susţinută şi avea nevoie de un suflu nou. Iată că ni s-au alăturat alţi 11 parlamentari ceea ce arată că PMP devine o alternativă serioasă pe scena politică. La nivel local, PMP se află într-un ritm susţinut de organizare, aşteptăm lângă noi pe toţi cei care vor să facă opoziţie USL-ului, nu să o mimeze. Aştept să ni se alăture cei care cred că pot fi independenţi şi  vor să se alăture proiectului politic al preşedintelui României Traian Băsescu.

Probabil în cel mai scurt timp alte nume grele ale  PDL vor alege să vina alături de noi, cred că prin faptul că Emil Boc nu a dat curs invitaţiei PDL de a fi prezent la Consiliul Director al partidului de la Braşov arată ceva, la fel şi declaraţia domnului Gheorghe Falcă, la fel absent la Braşov, care spunea că va sustine Mişcarea Populară”.

Din septembrie 2013 erau 4 parlamentari PMP, veniţi din PDL: Eugen Tomac, Clement NegruŢ, Mihaela Stoica, Valerian Vreme. Alături de aceştia, la sfârşitul lunii ianuarie 2014 au mai sosit: Elena Udrea, Florin Popescu, Daniel Geantă, Petru Movilă, Camelia Bogdănici, Florin Secară, Florin Gheorghe, Dragoş Bunea, Adrian Gurzău, Ciprian Rogojan şi Andrei Voloşevici.

La nivelul judeţului Alba, PMP are 427 membri, organizaţii locale în toate oraşele şi municipiile. În perioada următoare PMP Alba îşi va desemna trezorierul, secretarul şi şefii organizaţiilor locale.


 

Taguri: deputat, PMP Alba, Clement Negrut, crede, Elena Udrea, primarul, Emil Boc, Gheorghe Falca

Ratari

Criticisme (1)

Zale
03-02-2014
Nici tovarasul Mircea Hava nu a fost la Barsov, la Comitetul Director al PDL-ului...
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>