#442
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
La 33 de ani, PSD-istul Bogdan Medrea primeste sefia Electrica SDEE Alba

La 33 de ani, PSD-istul Bogdan Medrea primeste sefia Electrica SDEE Alba

Revista nr. 222 | 27-01-2014 | Alexandru Mitchievici


USL Alba îşi împarte posturile de conducere de la Electrica...

Şeful TSD Alba e pe cai mari: Bogdan Medrea a primit funcţia de şef Serviciu Investiţii al SDEE Alba - trambulina necesară pentru a ajunge în fruntea Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Alba (SC Electrica SA SDEE filiala Alba).

Medrea are decât 33 de ani (cum se zice prin sud), o vârstă care nu-l împiedică să fie primvicepreşedinte PSD Alba, preşedintele TSD Alba, administrator al SC Bymed Proiect SRL şi director al Vimed Grup SRL, acţionar la alte firme...

Născut la 9 octombrie 1980, albaiulianul Bogdan Medrea a absolvit Liceul Economic „D.P. Marţian” din Alba Iulia. Câţiva ani mai târziu şi-a luat diploma la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Facultatea de Construcţii, secţia Instalaţii.

Medrea îl înlocuieşte astfel pe Ioan Perju, un specialist din sistem care conduce Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Alba încă din 2002.

Şi pentru că Bogdan Medrea ca avea nevoie de un adjunct a venit timpul ca să plece şi adjunctul lui Ioan Perju: inginerul şef Ioan Suciu, va fi înlocuit, lăsând locul inginerului Ionel Nicolae. Actualmente Ionel Nicolae ocupă funcţia de şef Serviciu Producţie la SC Electrica Serv SA AISE Alba Iulia din 2002, când s-au separat activităţile de exploatare de cele de servicii în cadrul societăţii naţionale Electrica (CONEL - RENEL).

Ionel Nicolae este preşedintele UNPR Aba, dar cel mai important aspect este că este specialist al Electrica (lucrează la Electrica dinainte de anul 1990).

În ianuarie 2013 liberalul Gabriel Pleşa a fost numit la conducerea SC Electrica Serv SA Alba Iulia în locul inginerului Marius Ceteraş (susţinut de PDL). Agenţia de Furnizare a Energiei Electrice Alba este condusă de un alt liberal: Dan Ioan Brătean, director numit tot din 2013.


 

Taguri: 33 de ani, PSD, Bogdan Medrea, primeste, sefia, Electrica, SDEE, Alba, Ioan Perju, Ionel Nicolae, Ioan Suciu

Ratari

Criticisme (4)

Max
28-01-2014
Toti "specialisti", unul si unul....
Raspunde
giulia
29-01-2014
ESTI CEL MAI TARE !!!!!
Raspunde
Iova
29-01-2014
io l-as pune pe Roman... el e specialistul
Raspunde
Andi
16-02-2014
Bravo, grasu
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>