#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Sa nu vorbesti de drujba in casa taietorului de lemne

Sa nu vorbesti de drujba in casa taietorului de lemne

Revista nr. 220 | 13-01-2014 | Alexandru Mitchievici


PDLi-stul Corneliu Olar a găsit vinovaţii pentru marile defrişări din Munţii Apuseni. Olar crede că pădurile au fost rase de fostul premier PSD Năstase în complicitate cu compania austriacă Holzindustrie: „contractul încheiat de Guvernul Năstase cu austriecii de la Holzindustrie a fost betonat” în faţa eventualelor contestaţii în justiţie.

Corneliu Olar, fost deputat de Apuseni: „De multe ori am fost atacaţi noi, cei din Ţara Moţilor, pe nedrept, că suntem cei care distrug pădurile. Tot timpul am spus că pădurile le distrug oamenii politici... Schweighofer Holzindustrie îşi alegea pădurea care e mai bună din toate ocoalele silvice, şi asta timp de 10 ani. Să ştiţi că pădurile din România au fost distruse de acel contract încheiat în 2003 de Adrian Năstase, trecut prin hotărâre de guvern şi prin Parlamentul României. Cât timp am fost deputat am luptat prin interpelări la Ministrul Mediului, la Regia Pădurilor şi am cerut blocarea acestui contract pentru că lemnul se tăia masiv”.

15 metri cubi de lemn pe an este suficient pentru traiul unei femei din Apuseni, mai crede Corneliu Olar, fost primar în comuna Horea şi fost deputat PDL.

Pădurile din Apuseni au fost tăiate fără nici o logică, fără nici o planificare, fără replantări. Contractul austriecilor s-a încheiat în 2013, dar nimeni nu a plătit pentru dezastrul ecologic din pădurile moţilor.

Deţinător al unor gatere foarte active în Ţara Moţilor, deputatul Olar are o soluţie pentru viitor: să se defrişeze doar pădurea bătrână şi bolnavă.

Conform unei înţelepte vorbe din popor nu e bine să vorbeşti de drujbă în casa tăietorului de lemne...


 

Taguri: sa nu vorbesti, drujba, funie, casa, spanzuratului, taietorului, lemne, PDL, deputatul, motilor, muntii, Apuseni, Schweighofer,

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>