#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Alianta PDL-PNL din Consiliul Judetean Alba nu incalca protocolul USL

Alianta PDL-PNL din Consiliul Judetean Alba nu incalca protocolul USL

Revista nr. 219 | 10-01-2014 | Alexandru Mitchievici


Senatorul liberal Atanasiu respinge încă o dată acuzaţiile venite dinspre PSD Alba privind încălcarea protocolului de funcţionare al USL-ului în judeţul Alba.

Senatorul Teodor Atanasiu, care deţine şi funcţia de preşedinte al PNL Alba, a declarat: „În ultima vreme s-a vorbit de situaţia de la Alba şi din alte judeţe. Dar la Alba este un lucru evident: USL nu a câştigat alegerile locale, este în minoritate în Consiliul Judeţean, în Consiliul Munciipal Alba Iulia şi în multe alte consilii locale, ca de exemplu la Sebeş. Deci nu avem majoritatea. Neavând majoritate, în unele locuri am reuşit să creăm majorităţi cu alte formaţiuni politice, în alte locuri nu am reuşit să creăm aceste majorităţi cu alte formaţiuni politice. Protocolul USL este foarte clar. Acolo unde nu reuşim să creăm majorităţi cu alte formaţiuni politice nu avem nici o obligaţie reciprocă vizavi de partenerii din USL. Deci obligaţiile partidelor componente în USL reciproce sunt doar acolo unde USL-ul reuşeşte să-şi creeze majorităţi”.

Reamintim că ultima conferinţă de presă comună a USL Alba a avut loc în 8 februarie 2013.

*Vineri, 10 ianuarie 2014, şeful PSD Ilfov, Gabriela Vrânceanu Firea, a demisionat în semn de protest faţă de lipsa de reacţie a PSD-ului faţă de alianţa dintre PNL şi PDL realizată la nivelul judeţului Ilfov


 

Taguri: alianta, de facto, PDL-PNL, consiliul, judetean, Alba, nu incalca, protocolul, USL, senatorul, Teodor Atanasiu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>